GameGaraj RTX 4070 Ti Super hazır sistem alınır mı?

Arada donanimsal bir fark yok hocam. Jetstream 5ay sonra cikti sadece.

Alttakini seçmeye gerek var mı peki? Soğutucularda bu şekilde reis.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250203_135226_Chrome.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 31
Yeterli olacaktir bu sogutucu hocam.

Reis bir arkadaşın önerisi üzerine son durum bu paranın da suyunu sıktık zaten okey midir bu şekilde soğutucu daha iyi bir soğutucu mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250203_140525_Chrome.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba arkadaşlar ilk PC'mi topluyorum. GameGaraj'daki bu sistemi biraz değiştirdim. Bütçe 65k, alınır mı?

Bekleme şansınızın varsa ya da aciliyetiniz yoksa 5070 Ti çok daha iyi olur. Mfg muhteşem bir özellik. GameGaraj indirimli 5070 Ti sistemler çıkaracaktır diye tahmin ediyorum. Attığınız sistem gayet iyi ancak 5070 Ti'ın çıkmasına şurada 17 gün kalmışken aşırı mantıksız bence. AAA oyunların neredeyse hepsinde 5000 serisinde bulunan mfg olacaktır ve bu teknoloji gerçekten 2-3 kat FPS arttırıyor.

VRAM'den dolayı bunu seçtim. Biraz araştırdım önemliymiş bayağı.

Biliyorum VRAM'den dolayı bunu tercih ettiğini ancak 9800x3D performans farkını kapatacak ve sen ileride sadece ekran kartı değiştirip ilerleyeceksin. Önümüzde ki 3 yıl 12 GB VRAM yeterli olur daha sonra 6000 serisine geçiş yaparsın ve hazır sistem değil bu bütçede sistem toplamak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…