GameGaraj servis ağı nasıl?

Verdiğiniz fiyata en iyi bileşenleri almak istiyorsanız alın hocam marka tarafında sorun yok kasasıda güzel sadece internetde birkaç ısı problemi duydum ama almanızı tavsiye ederim çünkü bu fiyata başka böyle bileşen sunan markada yok.

Diğer markalar gibi. X firmasından olsun olsun en kötü farkı servis süresinin daha uzun olması ki o bile belli değil ki zaten X firmaları bile artık en erken 2 haftada kargoluyor ürünü. Korkmanızı gerektiren bir şey yok.

Tamamdır teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani bende anakart aşırı ısınma sorunu duydum ve açıkçası soğudum. Normalde bunun 5060 300Hz versiyonunu alacaktım. Ama ASUS TUF F16 düşünüyorum artık.

Cihaz TV inceliyor da uzun kullanımını yapmıyor. Kısa vadede övdüğü cihaz Excalibur'ya. Eğer ondan gördüysen bu laptopu. Yav ben günde 2 saat akşamları Need for Speed oynardım sadece. Altında fan da vardı ekstra. 2015 yılında. HDD bozuldu, ekran kartı yandı, USB'leri bozuldu. Bu ne berbat cihaz ya. Monster da keza eksileri var. Türk malına güvenmeyin derim bu kadar açık. Türk ve Çin. Lenovo da anakart yanması var. HP de Hall sensör sorunu var. Tayvan malları gene iyi biraz. Intel işlemcili olanlarda Intel yüzünden kurulumda SSD görmeme sorunu var o da halledilir.

Son düzenleme:
ASUS TUF F16 mı daha iyi sizce, yoksa GameGaraj mı? 5050'li ve 5060'lı sistemlerin videolarını izledim. Söylediğimiz gibi 5060'lı sistemde fanlar çok yüksek hızda çalışıyor ve öyle bir sorun duymuştum ama 5050'sinde hiç rastlamadım; tam tersi hep övgü alıyordu. Ayrıca biri 4050, diğeri 5050. GameGaraj daha mantıklı geliyor ama tabii ki başka fikirlere de açığım.

Zaten cihaz TV'nin yayınında bile bence 5060'lı sistem kendini belli etti. Yanlış hatırlamıyorsam FC 25 mi 24 mü ne oynarken fan sesinden rahatsız olup fanı kısmıştı. Yani bunlar bile bence gelecek için sorun. 5050'li sistem ise daha dengeli, daha yeni çıktı tabii ama hâlâ sistem adına bir eleştiri yok.

Ben yanlışa bakmışım pardon.

@Astiva sizin de yorumunuzu alabilir miyiz? Önerdiğiniz başka bir model var mıdır?

Yeni TUF'ları net incelemedim ama eski kasası da güzeldi gayet olumsuz yorumları olsa bile, genel anlamda güzel bir cihaz idi fakat gördüğüm fiyat 57.000TL. Bu fiyata 5060 modeller çıkıyor. Attığınız cihaz F/P olarak oldukça iyi. Fan sesi ise azaltılabilir veya kulaklık takılabilir, çözümü yok değil. Ayrıca Hepsiburada üstünde daha ucuz ve dün 42.000 TL'ye düşmüştü sepete özel.

Bütçeniz 57.000 TL civarına çıkıyorsa zaten bu cihaz mevcut:

Öncelikle dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Aslında tamamen karar kılmıştım ama şu an benim de kafam karıştı. Bütçem 45 bin TL, 57 bine çıkamam. Bunu almamı öneriyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…