GameGaraj servis hizmetleri nasıl?

Hocam laptop performans ve pil konusunda nasıl? Yaşadığınız herhangi bir problem vb. var mı?
Hocam ben aldığım için pişmanım kısaca böyle söyleyeyim 65 bin tl verilecek bir cihaz değil yoğunluktan kargodan geç aldım iade sürem doldu yoksa direkt iade ederdim.

Hocam ben aldığım için pişmanım kısaca böyle söyleyeyim 65 bin tl verilecek bir cihaz değil yoğunluktan kargodan geç aldım iade sürem doldu yoksa direkt iade ederdim.
neden hocam neyini gördünüz iade etseniz ne alırdınız

Hoparlör performansı berbat ekran çözünürlüğü düşük ara ara saniyelik takılmalar oluyor fare bi anda kayıyor vs vs.
hoparlör performansı bir ayarla biraz daha iyileştirilebiliyor diye görmüştüm tam hatırlamıyorum ne olduğunu forumda okumuştum sanırım, servise gönderdiniz mi acaba takılma kayma durumları için

hoparlör performansı bir ayarla biraz daha iyileştirilebiliyor diye görmüştüm tam hatırlamıyorum ne olduğunu forumda okumuştum sanırım, servise gönderdiniz mi acaba takılma kayma durumları için
Hayır göndermedim.

Hoparlör performansı berbat ekran çözünürlüğü düşük ara ara saniyelik takılmalar oluyor fare bi anda kayıyor vs vs.
Ekran çözünürlüğü düşük derken ne demek istediniz?

Neden hocam neyini gördünüz iade etseniz ne alırdınız.

Ben bu laptopu aldım arkadaşın dediği gibi problemlerle karşılaşmadım. Hoparlör içinde Nahimic indirdikten sonra hoparlör daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…