Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #11 yakup2112 dedi: bilip bilmeden konuşmuyalım beğendim ama en son bütçe bu Genişletmek için tıkla... Ben kendi deneyimimi sundum theumtkyd dedi: Dediğim gibi bu daha yeni nesil. Bilgisayarlar sadece işlemci üzerine değildir ekran kartı vesaire de önemlidir. Sizin işlemcinizde bir sorun olabilir veya termal macununuz kötüdür. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını ancak rtx 3050 ekran kartı var yani ekran kartım sorun değil ayrıca ryzen 7 aldıktan sonra oyunlar yağ gibi akmaya başladı
yakup2112 dedi: bilip bilmeden konuşmuyalım beğendim ama en son bütçe bu Genişletmek için tıkla... Ben kendi deneyimimi sundum theumtkyd dedi: Dediğim gibi bu daha yeni nesil. Bilgisayarlar sadece işlemci üzerine değildir ekran kartı vesaire de önemlidir. Sizin işlemcinizde bir sorun olabilir veya termal macununuz kötüdür. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum orasını ancak rtx 3050 ekran kartı var yani ekran kartım sorun değil ayrıca ryzen 7 aldıktan sonra oyunlar yağ gibi akmaya başladı
Y yakup2112 Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #12 Bu arada sağ alt köşede bu PC'nin videosu var darboğaz sıkıntısı yo Valorant'ta mesela 280 FPS en yüksekte veriyor
Bu arada sağ alt köşede bu PC'nin videosu var darboğaz sıkıntısı yo Valorant'ta mesela 280 FPS en yüksekte veriyor
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Ağustos 2022 #13 Taha_Blackdavid dedi: Ben kendi deneyimimi sundum Bilmiyorum orasını ancak rtx 3050 ekran kartı var yani ekran kartım sorun değil ayrıca ryzen 7 aldıktan sonra oyunlar yağ gibi akmaya başladı Genişletmek için tıkla... Neyse uzatmaya gerek yok sadece i3 var siz düşünün demeniz yanlış.
Taha_Blackdavid dedi: Ben kendi deneyimimi sundum Bilmiyorum orasını ancak rtx 3050 ekran kartı var yani ekran kartım sorun değil ayrıca ryzen 7 aldıktan sonra oyunlar yağ gibi akmaya başladı Genişletmek için tıkla... Neyse uzatmaya gerek yok sadece i3 var siz düşünün demeniz yanlış.
Y yakup2112 Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #14 Bu fiyata bu PC iyi midir yani bunumu almalıyım sizce.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #15 yakup2112 dedi: Bu fiyata bu PC iyi midir yani bunumu almalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bütçeyi çıkartıp @messinicocugu hocamın attığı sistemi alın, 3050 diye bir ekran kartı olduğunu bile unutun.
yakup2112 dedi: Bu fiyata bu PC iyi midir yani bunumu almalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bütçeyi çıkartıp @messinicocugu hocamın attığı sistemi alın, 3050 diye bir ekran kartı olduğunu bile unutun.
Y yakup2112 Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #16 ArthurMorgan33 dedi: Hocam bence bütçeyi çıkartıp @messinicocugu hocamın attığı sistemi alın, 3050 diye bir ekran kartı olduğunu bil. Genişletmek için tıkla... En son bütçe bu bende isterdim almayı ama...
ArthurMorgan33 dedi: Hocam bence bütçeyi çıkartıp @messinicocugu hocamın attığı sistemi alın, 3050 diye bir ekran kartı olduğunu bil. Genişletmek için tıkla... En son bütçe bu bende isterdim almayı ama...
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2022 #17 yakup2112 dedi: En son bütçe bu bende isterdim almayı ama... Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman link çıkıca bu sistemi alın efsane fiyatta: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yakup2112 dedi: En son bütçe bu bende isterdim almayı ama... Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman link çıkıca bu sistemi alın efsane fiyatta: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #18 messinicocugu dedi: Hocam o zaman link çıkıca bu sistemi alın efsane fiyatta: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müthişten de öte fiyatı var gerçekten,bedava.
messinicocugu dedi: Hocam o zaman link çıkıca bu sistemi alın efsane fiyatta: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müthişten de öte fiyatı var gerçekten,bedava.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Ağustos 2022 #19 ArthurMorgan33 dedi: Müthişten de öte fiyatı var gerçekten,bedava. Genişletmek için tıkla... Malesef hemen saldırmışlar bitmiş stok
ArthurMorgan33 dedi: Müthişten de öte fiyatı var gerçekten,bedava. Genişletmek için tıkla... Malesef hemen saldırmışlar bitmiş stok
Y yakup2112 Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #20 ArthurMorgan33 dedi: Müthişten de öte fiyatı var gerçekten, bedava. Genişletmek için tıkla... Keşke bitmeseydi RTX 3060 12400F falan kaçmazdı ya.
ArthurMorgan33 dedi: Müthişten de öte fiyatı var gerçekten, bedava. Genişletmek için tıkla... Keşke bitmeseydi RTX 3060 12400F falan kaçmazdı ya.