Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.961 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Ağustos 2022 #21 CBum dedi: Sebep? Çok gereksiz bu arada. Genişletmek için tıkla... Güzel olur diyor zaten gerekli demiyor ilerisi için bir yatırım. Gökay Ünlü dedi: ASUS'da çok yanar dönerli be hocam. alttaki ışıklandırması kullanıcıyı yorar şahsen. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin hocam MSI baktınızmı onlar orta şekerli.
CBum dedi: Sebep? Çok gereksiz bu arada. Genişletmek için tıkla... Güzel olur diyor zaten gerekli demiyor ilerisi için bir yatırım. Gökay Ünlü dedi: ASUS'da çok yanar dönerli be hocam. alttaki ışıklandırması kullanıcıyı yorar şahsen. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin hocam MSI baktınızmı onlar orta şekerli.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #22 CBum dedi: Sebep? Çok gereksiz bu arada. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre diyebiliriz şahsen. Render için gerekli ancak gaming için bende gereksiz olduğunu düşünüyorum.
CBum dedi: Sebep? Çok gereksiz bu arada. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre diyebiliriz şahsen. Render için gerekli ancak gaming için bende gereksiz olduğunu düşünüyorum.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #23 Gökay Ünlü dedi: 15.6 ekran istemiyorum hocam ya Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın Asus'u, çok çok daha iyi.
Gökay Ünlü dedi: 15.6 ekran istemiyorum hocam ya Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın Asus'u, çok çok daha iyi.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #24 Kaan Öner dedi: Güzel olur diyor zaten gerekli demiyor ilerisi için bir yatırım. Tercih sizin hocam MSI baktınızmı onlar orta şekerli. Genişletmek için tıkla... MSI pahalı şahsen. Kaliteli kasaları ciddi para.
Kaan Öner dedi: Güzel olur diyor zaten gerekli demiyor ilerisi için bir yatırım. Tercih sizin hocam MSI baktınızmı onlar orta şekerli. Genişletmek için tıkla... MSI pahalı şahsen. Kaliteli kasaları ciddi para.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #25 Gökay Ünlü dedi: Kullanıma göre diyebiliriz şahsen. Render için gerekli ancak gaming için bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gaming için konuştum zaten.
Gökay Ünlü dedi: Kullanıma göre diyebiliriz şahsen. Render için gerekli ancak gaming için bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gaming için konuştum zaten.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.961 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Ağustos 2022 #26 CBum dedi: Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın ASUS'u, çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende katılıyorum ASUS varken orada GameGaraj nedir abi isimden bile sınıfta kalıyor a sus diyorum a sus
CBum dedi: Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın ASUS'u, çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende katılıyorum ASUS varken orada GameGaraj nedir abi isimden bile sınıfta kalıyor a sus diyorum a sus
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #27 CBum dedi: Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın Asus'u, çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim
CBum dedi: Hocam olmadı monitör falan alın bir şeyler yapın ama alın Asus'u, çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #28 Gökay Ünlü dedi: Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 1,6 inç için 10K'ya yakın fazladan para ölsem vermezdim.
Gökay Ünlü dedi: Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 1,6 inç için 10K'ya yakın fazladan para ölsem vermezdim.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2022 #29 Gökay Ünlü dedi: Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim Genişletmek için tıkla... Monitör almak sorun olmayacaksamonitör alıp kullanmak daha mantıklı olur hemde daha ucuza gelir.
Gökay Ünlü dedi: Monitör düşünebilirim. Teşekkürler fikrin için. Buna ne dersiniz? | Techmind Bilişim Genişletmek için tıkla... Monitör almak sorun olmayacaksamonitör alıp kullanmak daha mantıklı olur hemde daha ucuza gelir.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #30 Peki garanti işine ne diyorsunuz? 1 yıl yeterli mi sizce? Anladığım kadarıyla Techmind yurtdışından ithal olarak getiriyor ürünleri.
Peki garanti işine ne diyorsunuz? 1 yıl yeterli mi sizce? Anladığım kadarıyla Techmind yurtdışından ithal olarak getiriyor ürünleri.