Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.792 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Ağustos 2022 #41 CBum dedi: Buna çok şaşırdım açıkçası, AMD mi kötü yoksa Intel mi çığır açmış? Ryzen 9, i9 rakibi diye biliyordum çünkü ben. Genişletmek için tıkla... 6. nesil saf güç olarak bayağı bir geride, AMD 7. nesilde coşturacak gibi yoksa çok geride kaldı.
CBum dedi: Buna çok şaşırdım açıkçası, AMD mi kötü yoksa Intel mi çığır açmış? Ryzen 9, i9 rakibi diye biliyordum çünkü ben. Genişletmek için tıkla... 6. nesil saf güç olarak bayağı bir geride, AMD 7. nesilde coşturacak gibi yoksa çok geride kaldı.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.965 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Ağustos 2022 #42 Artoria Pendragon dedi: 6. nesil saf güç olarak bayağı bir geride, AMD 7. nesilde coşturacak gibi yoksa çok geride kaldı. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam mobil işlemcilerde Intel çok daha önde.
Artoria Pendragon dedi: 6. nesil saf güç olarak bayağı bir geride, AMD 7. nesilde coşturacak gibi yoksa çok geride kaldı. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam mobil işlemcilerde Intel çok daha önde.