GameGaraj Slayer 3 44.750 TL'ye alınır mı?

GameGaraj batarya ve kasa olarak One geciyor. 2 CPU'da isinir gibi geldi. 2 CPU'da benzer performans verir gibi L3 belleklerine kadar ayni yanlış degilsem.

Bütçe yüzünden GameGaraj alır sanırım arkadaşım attım iki modelide o karar versin artık. Sizin düşünceniz ne bilemiyorum ama HP'nin kasa kalitesi kötü geliyor bana rakiplerine göre. MSI sword kasa daha iyidir diye düşünüyorum malzeme kalitesi olarak. Technopat kanalında GameGaraj'ın incelemesi vardı çok da yüksek değil gibiydi sıcaklık değerleri.

Bütçe yüzünden GameGaraj alır sanırım arkadaşım attım iki modelide o karar versin artık. Sizin düşünceniz ne bilemiyorum ama HP'nin kasa kalitesi kötü geliyor bana rakiplerine göre. MSI sword kasa daha iyidir diye düşünüyorum malzeme kalitesi olarak. Technopat kanalında GameGaraj'ın incelemesi vardı çok da yüksek değil gibiydi sıcaklık değerleri.
HP kasa kalitesi evet rakiplerine gore kotu, ama elde de kalmaz bir problem yaratmaz yani. İncelemeyi atarsaniz kontrol edeyim.

HP kasa kalitesi evet rakiplerine gore kotu, ama elde de kalmaz bir problem yaratmaz yani. İncelemeyi atarsaniz kontrol edeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlediğim video buydu hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı