AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 GameGaraj Slayer 4 laptop Windows 11 kurdum fakat touchpad çalışmıyor. Güncellemeleri yaptığım halde.
GameGaraj Slayer 4 laptop Windows 11 kurdum fakat touchpad çalışmıyor. Güncellemeleri yaptığım halde.
Çözüm AsakaXenshi 21 Mart 2025 Einstein dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Touchpad sorununu kendi fare driverini kurduktan sonra düzeldi basta bunu yaptığım halde düzelmemişti. Şuan sorun yok.
Einstein dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Touchpad sorununu kendi fare driverini kurduktan sonra düzeldi basta bunu yaptığım halde düzelmemişti. Şuan sorun yok.
kadiiruzun Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DevOps Engineer 19 Mart 2025 #2 driver yükle Artı 0 Eksi
KS KS AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 kadiiruzun dedi: driver yükle Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim zaten yukarıda yazdım diye okudum ama? Artı 0 Eksi
kadiiruzun dedi: driver yükle Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim zaten yukarıda yazdım diye okudum ama?
Keias Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 57 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 Benim acer bilgisayarımda win10 kurunca touchpad çalışmıyor win11 kurunca çalışıyor sizdede bu durum olabilir imkanınız varsa win10 kurup deneyin Artı 0 Eksi
Benim acer bilgisayarımda win10 kurunca touchpad çalışmıyor win11 kurunca çalışıyor sizdede bu durum olabilir imkanınız varsa win10 kurup deneyin
kadiiruzun Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DevOps Engineer 20 Mart 2025 #5 AsakaXenshi dedi: Hocam yükledim zaten yukarıda yazdım diye okudum ama? Genişletmek için tıkla... Yukarıda güncelleme yaptığını yazmışsın. Driverları yüklediğini değil. Birden fazla kere bu sorunu yaşadım. Sorun hep driver kaynaklı çıktı. Artı 0 Eksi
AsakaXenshi dedi: Hocam yükledim zaten yukarıda yazdım diye okudum ama? Genişletmek için tıkla... Yukarıda güncelleme yaptığını yazmışsın. Driverları yüklediğini değil. Birden fazla kere bu sorunu yaşadım. Sorun hep driver kaynaklı çıktı.
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.441 Çözümler 12 20 Mart 2025 #6 Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > dokunmatik yüzey açık mı? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.050 Çözümler 594 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #7 AsakaXenshi dedi: GameGaraj Slayer 4 laptop Windows 11 kurdum fakat touchpad çalışmıyor. Güncellemeleri yaptığım halde. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücü var mı? Artı 0 Eksi
AsakaXenshi dedi: GameGaraj Slayer 4 laptop Windows 11 kurdum fakat touchpad çalışmıyor. Güncellemeleri yaptığım halde. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücü var mı?
KS KS AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #8 Hepsini hallettim arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.050 Çözümler 594 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #9 AsakaXenshi dedi: Hepsini hallettim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #10 Einstein dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Touchpad sorununu kendi fare driverini kurduktan sonra düzeldi basta bunu yaptığım halde düzelmemişti. Şuan sorun yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Touchpad sorununu kendi fare driverini kurduktan sonra düzeldi basta bunu yaptığım halde düzelmemişti. Şuan sorun yok.