Serahsi Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 10.000 TL civarından bir laptop almayı düşünüyorum (16 GB RAM'li), iki seçene karasında ikilimde kaldım sizin tercihiniz hangisi olurdu? Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Veya başka bir öneriniz varsa söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
10.000 TL civarından bir laptop almayı düşünüyorum (16 GB RAM'li), iki seçene karasında ikilimde kaldım sizin tercihiniz hangisi olurdu? Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Veya başka bir öneriniz varsa söyleyin.