GameGaraj Slayer 7XL - 3060 sistem alınır mı?

1burak088

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar bu arkadaşlar sizce nasıldır? GameGaraj'ın diğer 3060 modeli tracer 7T'nin incelemeleri var hafif ısınma sorunu var gibi ancak bu modelin incelemesini göremedim. MSI kasası kullanıyor sanırım. Isınma durumu, kalitesi nasıldır? Son olarak her şeyiyle alınır mı bu bilgisayar? Bu bütçelerde daha iyi alternatif varsa önerebilirsiniz.
Laptop linkini vermemişim :) o da burada: Slayer 7XL-3060 | Game Garaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsen hiç önermiyorum GameGaraj ürünlerini bu maliyette alınabilecek daha güvenilir marka ve modeller bulabilirsiniz.

GameGaraj laptoplarını MSI'dan alıyor. Monster Tulpar T7 v25.1 gibi.
Bilgisayar bu arkadaşlar sizce nasıldır? GameGaraj'ın diğer 3060 modeli tracer 7T'nin incelemeleri var hafif ısınma sorunu var gibi ancak bu modelin incelemesini göremedim. MSI kasası kullanıyor sanırım. Isınma durumu, kalitesi nasıldır? Son olarak her şeyiyle alınır mı bu bilgisayar? Bu bütçelerde daha iyi alternatif varsa önerebilirsiniz.

Bence Legion al.

3050'ye 14 bin verilmemeli bence. Ti bile değil. HP Omen'ı düşündüm ancak ona da ısınıyor diyenler vardı ve 15 inç. Kararsızım.

İşlemcisi Ryzen 5'miş sanırım. Sıkıntı değil mi? Bir diğer konuda da RAM'i sıkıntılı değişim gerekiyor yazmışlar.
@Radeon RX 5500M Hocam ne dersiniz bu laptopa ?

Son düzenleme:
3050'ye 14 bin verilmemeli bence. Ti bile değil. HP Omen'ı düşündüm ancak ona da ısınıyor diyenler vardı ve 15 inç. Kararsızım.

İşlemcisi Ryzen 5'miş sanırım. Sıkıntı değil mi? Bir diğer konuda da RAM'i sıkıntılı değişim gerekiyor yazmışlar.

@Radeon RX 5500M Hocam ne dersiniz bu laptopa?

GL serisi Şasi var, ve performansı bayağı zayıf hocam. Timespyda dahi 5500 küsur gibi bir puan almış. 5600M ile 6300 küsur alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı