Merhaba, GameGaraj Slayer R9TS2 5070 AMD Ryzen 9 8940HX işlemciye sahip laptop modelini kullanıyorum ve laptopu alalı yaklaşık 1 ay oldu ve 2 gün önce boşta sistemin ilk kurulum yaptığım güne nazaran çok daha yüksek fan hızında çalışması dikkatimi çekti ve bende sıcaklıklara bakayım dedim, ek görseldeki gibi. Baktığımda işlemci sıcaklığının birkaç gün önceye göre çok yüksek olması ilgimi çekti. Boştaki sıcaklıkları normalin üstünde geldi bana bu yüzden yardım istiyorum. Biraz boşta bıraktım takip etmek için sıcaklıkları ve şunu gözlemledim ki sıcaklıklar çok hareketli yani mesela birkaç saniye 80 derecede ise sonra 65'e sonra 59'a düşüyor anlık olarak ama yine birkaç saniyede hemen yükselebiliyor 75 derecelere buna anlam veremedim. Ek olarak normalde laptop ısındığında bunu klavye kasasından hissederdim ama işlemcinin sıcaklığı yüksek gözükmesine rağmen kasada bir sıcaklık hissetmiyorum. Kendi yazılımda ve Afterburner uygulamalarında sıcaklıkları aynı buna da baktım yazılımında mı sıkıntı var diye ama yok. Windows'tan 2 kere tam tarama ile virüs testide yaptım ama bir şey çıkmadı. Arkaya herhangi 2 Windows veya başka bir uygulama açtığımda direk sıcaklık artıyor özellikle, sistemi zorlayacak şeylerde değil. Konuyu anlayan varsa yardım edebilirse sevinirim.
Eki Görüntüle 2596152Eki Görüntüle 2596153