GameGaraj Slayer X5T-5050 alınır mı?

kerimkorkmaz

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X5T-5050
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX5050
RAM: 32GB (2×16) 4800MHz DDR5
Ekran: 16" IPS 165Hz WUXGA
Meslek
Harita Mühendisi
Arkadaşlar merhaba an itibarıyla bu laptopu almaya karar verdim. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce bir arkadaş GameGaraj'dan önermişti. Benim kullanım senaryomda sadece AutoCAD'te çalışmak ve zaman kalırsa CS2 oynamak var başka bir aktiviteye zaman kalmıyor. SSD'yi bilerek düşük tuttum çünkü kendi SSD'lerimi kullanacağım.

GameGaraj Slayer X5T-5050 Intel Core i5 13500HX RTX5050 16" 165Hz WUXGA FreeDOS 43bin TL
  • GameGaraj Slayer X5T-5050
  • Crucial Basics 32 GB (2x16) 4800MHz CL40 DDR5 dizüstü bilgisayar RAM.
  • Crucial E100 480GB 4700-2500 Mb/s M.2 SSD CT480E100SSD8.

Uzun bir video ama bilgisayar hakkında aklınızda soru işareti kalmaz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özetlemek gerekirse işlemci performansı aynı işlemcili diğer modellere göre daha iyi, soğutma çok iyi, fanlar en yüksek rpm'de bile sessiz, batarya performansı iyi. Game Garaj bilgisayarlar ile ilgili ilk elden tecrübem yok ama videoya göre bu bilgisayar çok iyi bir seçenek.

Evet, ancak sadece 2 bin liraya SSD'yi bence 1TB yapın.
Hocam arkadaş kendi SSD'mi takacağım demiş.

Benim 2 tane Samsung Pro 990 SSD var. 2 yıl önce almıştım. Hala da kullanıyorum yeni bir SSD alıp para harcamayı istemiyorum açıkçası. Bilmiyorum belki de mantıklı olan yeni SSD almak ta olabilir.
Dalga geçiyorum be hocam halihazırda ssd varsa ne gerek var almaya 3 tane ssd takamiyoruz bile cihaza.

@kerimkorkmaz hocam bende o laptop u almak istiyorum ama game garaj hakkında pek fazla bilgi bulamıyorum laptobunda cihaz tv den başka videosunu görmedim sen memnunmusun ?

Hocam aldıysanız nasıl buldunuz laptopı. Ben de almayı düşünüyorumda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…