GameGaraj Slayer X5T-5050 alınır mı?

Memnunum ama pil konusu aşşırı berbat. 4 saat Max ekran süresi aldım her şey kapalı %50 parlaklık işlemci Max %30 ile sınırlı.

Gaming laptoplarda pil normal.

Ekran kartını kapatıp pil süresini daha fazla yükseltebilir miyiz?

Bu sorunları çözülmüş versiyon mu acaba bilginiz var mı? Anakart problemi devam ediyor mu yani attığınız linktekinde de?

Bu sorunları çözülmüş versiyon mu acaba bilginiz var mı? Anakart problemi devam ediyor mu yani attığınız linktekinde de?
Yok hocam yeni çözülmüş versiyon. Çıkalı daha 3-4 ay oluyor eski seriye göre direk iç tasarım ve anakart güncellenmiş durumda öneririm.

42K ya bu laptopu aldım, Win kurulumu nasıl yapıyoruz ve indirmem gereken driverlar neler.

Hocam insan kararsız alıyor. Apple vs Samsung gibi, al diyenler çok fazla alma diyenler de çok fazla.

Hocam ne yaptınız? Bende şu sıralar laptop bakıyorum, Lenovo LOQ'lar forumlarda gezinmeden önce cazip geliyordu sonra bir anda soğudum o kadar kişi anakart sorunundan bahsedince.

Hocam ne yaptınız? Bende şu sıralar laptop bakıyorum, Lenovo LOQ'lar forumlarda gezinmeden önce cazip geliyordu sonra bir anda soğudum o kadar kişi anakart sorunundan bahsedince.
LOQ eski kasalarda var 15***9 modellerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…