GameGaraj Slayer X5T-5050 alınır mı?

reisim sürücü kurulumu yapması zor mu birde kurduktan sonra sıkıntı çıktı mı hiç
Hayır sürücü kurulumu son derece basit ve hiçbir sorun da çıkmadı. Sürücüleri kuramama gibi bir durumunuz olmaması lazım USB içinde gelen sürüclerin yanında ek olarak not dosyası belgesi var içinde hangi adımlarla kurmanız gerektiğine dair her şey yazıyor.

İçinde gelen USB ile kurmak hala en kolayı.

hocam bi yerde ışık sızması sorunu var dıyorlar o doğru mu ? Bu kadar cok sormamın nedeni şu anda en akla yatan laptop bu kafamda hem fıyatı hem kalitesi filan cok içime sindi

hocam bi yerde ışık sızması sorunu var dıyorlar o doğru mu ? Bu kadar cok sormamın nedeni şu anda en akla yatan laptop bu kafamda hem fıyatı hem kalitesi filan cok içime sindi
Hayır böyle bir sorunla asla karşılaşmadım, herhangi bir şekilde ışık sızması yok bende. Hocam özet geçecek olursam, bu fiyata gerçekten bu cihazdan daha iyisini bulamazsınız. Almadan önce bu kadar kafada soru işareti olmasını çok iyi anlıyorum ama aldıktan sonra gerçekten cihaz o kadar memnun ediyor ki. İnanın Eylül'den beri kullanıyorum ama bazen hala daha ara sıra verdiği performans şaşırtıyor hala, aktif olarak MacBook cihazlar da kullanan biri olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…