Çözüldü GameGaraj Slayer X5T VIDEO_TDR_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Tottenham
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1WcjJuoXBHVRKPfPRdaXC9Y-0e5ANs9xf/view?usp=sharing
RAM
32GB DDR5 4800MHz
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX5050
İşlemci
i5 13500HX
Bu hatayı bu hafta 3.kez alıyorum. Önceden araştırdığımda sürücü kaynaklı bir hata olduğunu vs. duymuştum ama sürücüleri güncelledikten sonra da bir şey değişmedi. (DDU ile kaldırmadım, sadece en son sürücüye güncelledim). Ve bu hatayı 3 seferdir de sadece masaüstünde bir uygulama başlatırken yaşadım, o kadar oyun oynuyorum ve 3D tasarım işleri de uğraşıyorum cihazda ama yük altında değilken yaşadım bu hatayı hep. Nasıl çözebilirim ?

Minidump dosyası: minidump.zip

Çözüm
@erenspurs Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Çözüm
Yeni Nvidia sürücülerinde sıkıntı var. Güncel sürücüleri şimdilik kullanmayın. 580.88 Game Ready sürücüsü düzgün çalışıyor.

Yeni Nvidia sürücülerinde sıkıntı var. Güncel sürücüleri şimdilik kullanmayın. 580.88 Game Ready sürücüsü düzgün çalışıyor.
İkinize de teşekkür ederim hocalarım. DDU ile kaldırdım ve öneri üzerine 580.88 sürücüsüne döndüm. 1 günlük kullanıma göre sorun düzeldi gibi gözüküyor, umarım olmaz bir daha. Teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…