GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

en iyi marka GameGaraj oldu. GameGaraj bütçe dostu bir marka, özelliklerine göre F/P bir ürün o kadar kalkip ASUS ROG'la Lenovo Legion, MSI Vector Aorus
Dostum ben sence onlar ile mi karşılaştırıyorum? Asus TUF A15, Lenovo LOQ gibi modeller ile karşılaştırılmalı bu dizüstü bilgisayar. O seviyelerde bir dizüstü bilgisayarı da var, millet kapış kapış alıyor:

Attığım bilgisayarın kötü yanı var da benmi bilmiyorum? GameGaraj gibi adı sanı daha yeni duyulan marka yerine herkesin bildiği bir markayı tercih ederdim.
135W Crossload limiti var, bazı oyunlarda yaklaşık 20 FPS (belki daha fazla bile olabilir, ilerisi için eksi bir özellik) kayıp olmuş. 180W adaptör veya soğutmanın yetmeyeceği için öyle yapmışlar büyük ihtimallen. GPU da stantlı kullanıma rağmen bazı oyunlarda 87 throttle sınırına gelmiş incelemelerde. Excalibur adını duyurduda noldu? Bir sürü memnun olmayan kullanıcısı var. Bitişik fanlı Quanta kasa kullanıyor, seslide çalışan bir cihaz bir yandan. R9T veya X7T daha mantıklı olur.

Son düzenleme:

Tabii ki Legion ve ROG'la yarışamaz bu apaçık ortada zaten. Orada kastedilen LOQ ve TUF modeli. Casper için kasası konusunda değil servis ve ilgi konusunda en kötü marka fikrimce Casper kullanan biri olarak. Casper alacağıma ASUS TUF, ASUS TUF alacağıma GameGaraj alırım daha iyi gibi bir sıralama yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…