Wise8 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #1 Araştırma ve tavsiye ile GameGaraj Slayer X7T-5060 C2 modelini almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sizin değerlendirmeleriniz neler?
Araştırma ve tavsiye ile GameGaraj Slayer X7T-5060 C2 modelini almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sizin değerlendirmeleriniz neler?
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #2 Bence alınmaz. Soğutması kötü ve gücü limitli.
Cemal59 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #3 Wise8 dedi: Araştırma ve tavsiye ile GameGaraj Slayer X7T-5060 C2 modelini almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sizin değerlendirmeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... X5T modelini kullanıyorum, soğutma açısından bir sorununu görmedim gayet serin üst modelinde böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum, markadan memnunum.
Wise8 dedi: Araştırma ve tavsiye ile GameGaraj Slayer X7T-5060 C2 modelini almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sizin değerlendirmeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... X5T modelini kullanıyorum, soğutma açısından bir sorununu görmedim gayet serin üst modelinde böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum, markadan memnunum.
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 27 Eylül 2025 #4 Soğutma sistemi ve kullanım şartlarında büyük bir değişikliği göze alabilirseniz kullanılır ama bu konfordan çok fazla ödün vermek anlamına gelebilir…
Soğutma sistemi ve kullanım şartlarında büyük bir değişikliği göze alabilirseniz kullanılır ama bu konfordan çok fazla ödün vermek anlamına gelebilir…
Wise8 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #5 ivybridge dedi: Soğutma sistemi ve kullanım şartlarında büyük bir değişikliği göze alabilirseniz kullanılır ama bu konfordan çok fazla ödün vermek anlamına gelebilir… Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz konuyu biraz daha açabilir misiniz?
ivybridge dedi: Soğutma sistemi ve kullanım şartlarında büyük bir değişikliği göze alabilirseniz kullanılır ama bu konfordan çok fazla ödün vermek anlamına gelebilir… Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz konuyu biraz daha açabilir misiniz?
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #6 Wise8 dedi: Bahsettiğiniz konuyu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Isındıkça güç kesecek, FPS düşecek. Farklı bir 5060 model laptopla kıyaslandığında bariz fark görülebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
Wise8 dedi: Bahsettiğiniz konuyu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Isındıkça güç kesecek, FPS düşecek. Farklı bir 5060 model laptopla kıyaslandığında bariz fark görülebilir.
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #7 Sıvı metal bir seri katildir ve siz seri katili laptopunuzda saklıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 27 Eylül 2025 #8 KırmızıPikachu dedi: Sıvı metal bir seri katildir ve siz seri katili laptopunuzda saklıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal bir mucizedir. Bakış açınıza bağlı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
KırmızıPikachu dedi: Sıvı metal bir seri katildir ve siz seri katili laptopunuzda saklıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal bir mucizedir. Bakış açınıza bağlı.
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #9 Atma, yapmayacağının garantisi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2025
Alone wolf 174 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #10 KırmızıPikachu dedi: Bence alınmaz. Soğutması kötü ve gücü limitli. Genişletmek için tıkla... Aga testleri var 80 o geçmiyor nasıl kötü daha ne olsun masaüstü değil bunlar.
KırmızıPikachu dedi: Bence alınmaz. Soğutması kötü ve gücü limitli. Genişletmek için tıkla... Aga testleri var 80 o geçmiyor nasıl kötü daha ne olsun masaüstü değil bunlar.