GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

Bu adamlar çok yanlış veri vermiyor kardeşim. Güvenilir bir sitedir. Ölçüm yöntemleri de güzel gayet.

Neyse demekki varmış başka inceleme ama hakkın var bir bunu bulabildim inceleme olarak.

Forumda reklam yapmaya çalışıp banı yemiş cevap veremez. Kendi platformlarına benzemediğinin farkına varmıştır heralde.
Erazer deputy videosuna kadarki videoları tarafsız ve faydalı sonrakiler taraflı. Onların ekmeğini yiyip sponsorlu videoları yutturabileceğini düşündü olmadı.
R9t sorunlarına zerre değinmemesi de bunu gösteriyor.

Genelleme yapmaya gerek yok ama şüpheyle yaklaşmak zorundayız. En azından şahsen öyle yapacağım.

CINEBENCH R23 Testi ve 30 dk civarı süren VALORANT oyununa karşı işlemcinin değerleri bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20251002_044829.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 39
  • 20251002_175753.jpg
    195,2 KB · Görüntüleme: 37
Genelleme yapmaya gerek yok ama şüpheyle yaklaşmak zorundayız. En azından şahsen öyle yapacağım.

Hayır sadece o da değil mesela alttaki inceleme. İlk yarısına kadar oldukça başarılı test.
Sıcaklık testlerine gelince nedendir bilinmez(!) GPU'ya 80 watt limit atıp değerleri buz gibi çıkarmış.
Onu da geçtim kamera testinde arkadaki klima 17 derecede!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CINEBENCH R23 Testi ve 30 dk civarı süren VALORANT oyununa karşı işlemcinin değerleri bu şekilde.
R23 testinde file duration off yapıp max fanda tek döngü atarsanız 24 civarı alabilir. Single'ı da biraz az almış.
Neredeyse aynısı olan14700hx ile undervoltun da etkisiyle multi 27.5 single 2080 alıyorum.

Evet X7T. Sorun olduğu için atmadım. Konu başlığındaki cihaz hakkında tarafsız bir değerlendirmeyi göstermekti amacım.
Anladım hayırlı olsun. Ciddi bir sıkıntı yaşadınız mı cihazla ilgili ?

Anladım hayırlı olsun. Ciddi bir sıkıntı yaşadınız mı cihazla ilgili ?
Sağ olun. Cihaz ile ilgili hiç bir sorun yoktu. Kargo hızlı ve paketlemesi düzenliydi. Kurulumunu yaptım ve gerekli testleri de gerçekleştirdim. Her şey olması gerektiği gibi. Belki daha iyi bile olabilir beklenilenden.

Sabitledim diyor fps'i adam. Hala saman adam safsatası yapıyor
Ağam anlayamazsın ban yedim bu saçmalıklar yüzünden adama laf anlatamadık saldım ben teknopatı

Cinebench R23 testi ve 30 dk civarı süren Valorant oyununa karşı işlemcinin değerleri bu şekilde.

Hayırlı olsun güzel ya ben 3 saat oyun attım dün ortalama işlemci 85 derece ekran kartı 77 derce Turbo kapalı oto fanda oyun modunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…