GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?

Bütçe
75-80k

Davobey

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bayağıdır Gaming laptop araştırması yapıyorum. GameGaraj laptopları tam fiyat/performans ürünü diyorlar. Aldıktan sonra pişman eder mi, kullanan varsa cevaplayabilir mi? Bütçem 70–80K. Bu fiyat bandında alınabilecek başka model varsa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınır hocam çok önerilen bir marka birçok forumda geri dönüşü de olumlu gözüme çarpıyor özellikle kasa ve soğutmasını övüyorlar bayağı.

İade edin aceleniz yoksa. Kasım öncesi fiyatları şişirdiler. Bende 5070ti modele bakıyordum 85binden 93bine fırladı indirim bekleyip alacağım sizede tavsiye ederim.
Hocam 56 bine aldım iyi değil mi

game garaj x7T 5060 sipariş ettim kanka en f/p.
Kanka soğutma sistemi nasıl birde oynadığın oyunların fps değerlerini yazarsan çok iyi olur bende 32 ram 5070 lisini almayı dusunuyorum

x7t 5060 2 hafta önce 53 bindi, 5070 olanı da 59 bindi. Bilginize. Bu fiyatları baz alarak kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz.

kasım indirimleri kritik bende 5060 var şuan memnunum. ısı değerleri de tatmin edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…