GameGaraj Slayer X7t 5070 alınır mı?

tempZ

Kilopat
Daha fazla  
Normalde bütçeyi aşan bir model ama Trendyol'da 9 taksit imkanı varken ve biraz da indirime girmişken belirttiğim model alınır? 5060 laptoplar ile arasında 5K fark var. Performans olarak mobil 5060 ve 5070 arasında nasıl farklar var? Bütçeyi aşmaya değer mi?

Bu model haricinde diğer GameGaraj laptoplarında da 9 taksit avantajı varmış, daha iyi fiyat performans model varsa atabilirsiniz.

Şikayet varda biraz gamegaraj'in şikayetlerine bakın batarya sorunu ve tasarımdan dolayı aşırı ısınma sorunu var bunları bilerek alın.

Normalde bütçeyi aşan bir model ama Trendyol'da 9 taksit imkanı varken ve biraz da indirime girmişken belirttiğim model alınır? 5060 laptoplar ile arasında 5K fark var. Performans olarak mobil 5060 ve 5070 arasında nasıl farklar var? Bütçeyi aşmaya değer mi?

Bu model haricinde diğer GameGaraj laptoplarında da 9 taksit avantajı varmış, daha iyi fiyat performans model varsa atabilirsiniz.

Alınmaz loq legion tufa yönelin.

Son düzenleme:
Alınmaz loq legion tufa yönelin.
Hocam, bir kaç konuda çok derin tartıştışma dönüyordu sizin de yorumlarınız vardı ama 10+ sayfa olduğu için bir yerden sonra koptum. Bu modeli almaktan şuan için vazgeçtim fakat bu kadar tartışmanın sonucu ne oldu? Forumda bazı kişiler gamegarajı fazla mı övüyor anlayamadım.

Lenovo legion'da anakart sorunu var diyorlar, hp hall sensörü sorunu var diyorlar valla kafam çok karıştı.

Hocam, birkaç konuda çok derin tartıştışma dönüyordu sizin de yorumlarınız vardı ama 10+ sayfa olduğu için bir yerden sonra koptum. Bu modeli almaktan şu an için vazgeçtim fakat bu kadar tartışmanın sonucu ne oldu? Forumda bazı kişiler GameGaraj'ı fazla mı övüyor anlayamadım.

Lenovo Legion'da anakart sorunu var diyorlar, HP Hall sensörü sorunu var diyorlar vallahi kafam çok karıştı.

Herkes kendince haklı şimdilik zaman gösterecek ne olacağını. Elemanlar YouTube'daki sponsorlu yayınların gazına geliyor özetle. Benim konu hakkındaki özet postum budur.
Legion'da anakart problemli yok iyi sallamışlar. Victus 16'nın da 2023 model S0-R0 serilerinde olan kronik sorun 2024 model olan S1-R1 serilerinde çözülmüş durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı