This is the most budget RTX 5060 laptop worth considering right now but it won't stay the king for long
The most budget RTX 5060 gaming laptop actually worth considering.www.pcgamer.com
Yanlışınız var kontrol edin. Bitişik fan değil ve 4070'li deputy ile tasarimi aynı değil. Malum. TV derken Cihaz TV denen adamdan bahsediyorsaniz incelemeleri cihaz hakkında fikir oluşturmayı sagliyor onerilerini bilmiyorum
Kardeşim MUX switch güzel bir oyuncak ama düşündüğün kadar etkili değil. %10 performans kazandırır aşağı yukarı. Zaten 4070 ile 4060 arasında da %15 fark var ondan öyle o
MUX Switch'in en güzel kısmı en düşük ayarlarda da oyunu açsanız watta düşürseniz ekran kartınız %99 çalışmaya çalışır olmadığında kendini daha da limitleyebilir. Günümüzde çoğu laptopun MUX ile gelmesi güzel bir şey tabii.
Değişmişse bilemem zaten ilk defa gördüm 5000'li olanı eski nesli berbattı.
%10 benim için etkili diyebilmek için fazlasıyla yeterli.
Mucizevi bir şey değil onu demeye çalışıyorum. Şimdi bu bütçede GameGaraj harici başka kaç tane cihaz var? Aynı donanımda rakipsiz adamlar.
2. iddianız da anakart yanması değil mi? Hani laptoplarda anakart her şeyin toplandığı şey yanarsa büyük sorun çıkartır komple değişen bir şey diye yanması istenmeyen bir şey bir masaüstü gibi değil...
Abi r9T'lerin anakartı iki parça halindedir atıyorum işlemci kısmı yanarsa sadece o kısmı değiştirirsin ekran kartı kısmı yanarsa sadece o kısmı değiştirirsin.
Şu özelliği ile cihaz piyasadaki tüm laptoplardan avantajlı anakart konusunda. XMG sitesinde adamlar reklamını yapıyor ama game garajda tık yok) nedendir bilinmez. Neyse anakart konusunda da laf atılıyor ama teknik olarak piyasadaki açık ara en avantajlı anakartlara sahip cihaz. Bu sayede hem Intel hem de AMD işlemcileri rahatça değiştirilebiliyor.
Hiç İngilizce haberlere bakmadınız mı bu arada? Bunun videoları falan yapıldı haberleri çıktı sitelerde. Şu anda piyasada şu anakarttan daha avantajlı tek bir laptop markası var o da
Bu laptoplar her parçasını yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum. Bunu saymazsak anakart konusunda rakipsiz r9t. Bu yüzden GameGaraj 3 ayda aynı kasanın bir ton farklı işlemci ve ekran kartlı modellerini sunabiliyor. Adamlarda azıcık akıl varsa olası anakart yanmalarında 2 parçayı da değiştirmez. Bence kendileri de tam bilmiyor bu konuyuIntroducing the Framework Desktop and newest Framework Laptop 13
Choose between our latest Framework Laptop 13 powered by Ryzen™ AI 300 Series processors or our brand new Framework Desktop with Ryzen™ AI Max Series processors.frame.work biri GameGaraj yetkililerine ulaşsın reklamını falan yapsınlar ürünlerinin.
Clarification on separate mainboard design in XMG NEO 16 (2025) | XMG
At CES, we proudly announced XMG NEO 16 (2025), featuring the powerful Intel Core Ultra 9 Processor 275HX and NVIDIA GeForce RTX 50 series GPUs. This refreshwww.xmg.gg
Hocam tam anlamadım ama linkteki cihaz Neo sizdeki Pro. Ki olsa bile bozulduktan sonra gelecek teknolojiyi neyleyim. Alternatif olarak 45 bandında Victus, 55-70 bandında yeni LOQ, TUF ve Legion, 80 üstünde Vector ve Omen Max mevcut şu an için.
Hibrit macunun dandikliği yüzünden bazı testlerde öyle çıkmış olabilir. Soğutması gayet iyi Loq yeni nesilde sorun olacağını varsayamayız. Evet vector panel harici güzel.Neo ile Pro bu nesilde hemen hemen aynı demiştim ya hocam yukarıda attığım sitede zaten hem Neo hem de Pro ayrık anakarta sahip diyor. Olay gelecek teknoloji değil. Zaten yükseltme yapılamıyor. Teorik olarak mümkün olsa da şirketler yükseltme sözü vermiyorlar. Burada amaç anakartın ufacık bir yeri yandı diye her şeyini değiştirmemek zaten. Laptop anakart sorununlarının bir yerde daha kolay bir çözümü olmuş oluyor. Hangi taraf bozulursa at gitsin yenisini tak oraya.
XMG PRO & NEO 16 (2025): Deep dive and on-going updates | XMG
XMG NEO & PRO 16: all variants in stock. Major BIOS update for AMD NEO adds tuning options and SSD fix. PCIe GPU bandwidth now unrestricted. General rejection of G-SYNC for this year. All latest updates in the article...www.xmg.gg
Eki Görüntüle 2577339
Edit: Alternatif olarak önerdiğiniz. Omen 105 derece işlemci oluyor. Hadi limitledik geçtik diyelim LOQ anakart sorunlu ki r9t anakart sıcaklığı yüksek diye önermiyorsunuznasıl iş anlamadım. Vector'de de aynı fiyat bandında RAM ve ekran kalitesi çok daha düşük. 1080p ekran diye biliyorum yoksa bende öneririm GameGaraj'ın Vector kasalarını.
Hibrit macunun dandikliği yüzünden bazı testlerde öyle çıkmış olabilir. Soğutması gayet iyi LOQ yeni nesilde sorun olacağını varsayamayız. Evet Vector panel harici güzel.
Sende zaten ptm7950 var hocam neyle değiştireceksin.Ee ben de gider macunu değiştiririm. Faz değişimli termal pedler en kaliteli macunlardan daha iyi değil ki. Pumpout yapmazlar yoksa ortalama üstü bir performansları vardırhala neden r9t olmaz da Omen olur sorunun bir cevabı yok. Ekran kartı 84 derece rogstrixler var burada ama öneriliyor gayet ki bende öneriyorum.
Sende zaten PTM7950 var hocam neyle değiştireceksin.
Yahu Tg'nin de faz değişimli pedleri var. Onu takabilirim. Pump out olmasını göze alıp daha kaliteli macun sürebilirim. Hani Omen'de macunu değiştirin kullanın diyorsunuz. Bende sıvı metal sürün kullanın r9T'yi mi diyeyim?
Gelmeye çalıştığım nokta şu. Hani F/P ürünlerini üst düzey kasalar ile kıyaslayıp konuşuyorsunuz. Omen, ROG, Vector kasalarının rakibi XMG Neo'lar Pro'lar değil ki. TUF, Victus, Nitro serilerinin rakibi r9t. Her konuda da bu saydıklarımdan iyiler ve kendilerinden üst kasalara kafa tutuyor özellik olarak.
Dipnot: Anakart sıcaklıklarını da watt limitleyerek düşüebilirsiniz makul seviyeye çünkü anladığım kadarıyla o okunan değer anakart sıcaklığından ziyade işlemci sıcaklığının etkilediği sensör sıcaklığı. İşlemci kaç derece olursa anakartta o derece oluyor. 25W limitle 68 dereceyi geçmesin anakart
Sürün bakalım görelim beraber. Fiyat olarak kimle yakınsa rakibi odur. 25e limitleyeceksek güçlü işlemci almamızın manası kalmadı.