GameGaraj Slayer4 7XL-4060 C4 alınır mı?

Bütçe
50-60 Bin TL

sansTR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
System Manufacturer: Asus Rog Strix
System Model: B550-E Gaming Wifi
Processor: AMD Ryzen 5 5600
Memory: 32GB
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER

Game Garaj Slayer4 7-4060 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX4060 16" Free Dos FHD

Bu ürünü daha önce kullanan var mı? Soğutma sistemi ve oyunlardaki performansını inceledim gayet iyi bir ürüne benziyor, MSI fabrikasında üretildiği söyleniyor sadece satış kısmında marka ismi değişiyormuş.
Yorumlarınızı merak ediyorum (sadece, bu laptopu kullanan arkadaşlar görüşünü belirtirse sevinirim).

MSI fabrikasında üretildiği söyleniyor sadece satış kısmında marka ismi değişiyormuş.
Laptop direkt msi diyebiliriz. RAM kısmında 64'e ihtiyacınız yoksa 32 versiyonuna bakın derim paranız cebinizde kalsın.

Laptop direkt MSI diyebiliriz. RAM kısmında 64'e ihtiyacınız yoksa 32 versiyonuna bakın derim paranız cebinizde kalsın.

Hocam aslında pek ihtiyacım yok ama bazen render alıyorum video editi yapıyorum yapmasam bile fazla RAM göz çıkarmaz bence, 64 GB ileriye dönük olarak iyi bir durum gibi görünüyor.

Hocam aslında pek ihtiyacım yok ama bazen render alıyorum video editi yapıyorum yapmasam bile fazla RAM göz çıkarmaz bence, 64 GB ileriye dönük olarak iyi bir durum gibi görünüyor.
32 RAM 1 tb ssd versiyonu 54'müş zaten 6k eder aradaki fark. Fiyat farkının daha fazla olacağını düşünmüştüm. Laptop'un incelemelerini takip etmiş birisi olarak sıcaklık vs gibi sorunları yok sanırım bir tek klavye ışığı ayarlamada yazılımsal eksik var. Ek olarak İşlemci olarak biraz daha geri olup 4070'li pc'ler bulunabiliyor bu fiyata. Eğer rekabetçi oyunlardan daha ziyade hikaye tabanlı oynuyorsanız onlara da bakabilirsiniz.

32 RAM 1 TB SSD versiyonu 54'müş zaten 6K eder aradaki fark. Fiyat farkının daha fazla olacağını düşünmüştüm. Laptopun incelemelerini takip etmiş birisi olarak sıcaklık vs gibi sorunları yok sanırım bir tek klavye ışığı ayarlamada yazılımsal eksik var. Ek olarak işlemci olarak biraz daha geri olup 4070'li PC'ler bulunabiliyor bu fiyata. Eğer rekabetçi oyunlardan daha ziyade hikaye tabanlı oynuyorsanız onlara da bakabilirsiniz.

Klavye aydınlatma yazılımının eksik olması öyle bir laptop için benim gözümde bir eksik olarak görünmez bence pek takılacak konu değil, bütçemi 50000TL üzerinden çıkardım 60000TL'ye o yüzden 4070'li sistemler beni zorlayabilir bu laptopu beğenmemin diğer sebebi de sıcaklık sorununun olmaması en azından inceleme videolarında öyle görünüyor.

Hocam Amazon'daki ürünün ekranı HD olduğu için 4070'lerle pek uyumlu değil darboğaz yapıyor diye biliyorum. Bence 4070'te en az 2K olması lazım o bakımdan bu laptopu eleyebilirim ama 2. seçenekteki Victus da aklımdaydı Slayer 4 ile Victus arasında kalıyorum 😀

Bu iki bilgisayara bakabilirsin. Benzer PC'lerin inceleme videosu da vardır. Özellikle AMD Victus'larda pek ısınmıyor. Intel olan Victus'un ekranı biraz daha geride ama 4070. tercih sizin bu noktada.

Ayrıyeten Intel i7 14700HX işlemci R7 7840HS işlemciden daha performanslı diye biliyorum. (render, tekli- çoklu işlemci performansı)

Hocam Amazon'daki ürünün ekranı HD olduğu için 4070'lerle pek uyumlu değil darboğaz yapıyor diye biliyorum. Bence 4070'te en az 2K olması lazım o bakımdan bu laptopu eleyebilirim ama 2. seçenekteki Victus da aklımdaydı Slayer 4 ile Victus arasında kalıyorum 😀

Ayrıyeten Intel i7 14700HX işlemci R7 7840HS işlemciden daha performanslı diye biliyorum. (render, tekli- çoklu işlemci performansı)
14700hx daha performanslı haklısın. Eğer hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsan yeterli gelecektir. Rekabetçi oyunlar render vs dersen tabiki intel daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hemen hemen aynı pc'nin oyun testleri.

14700HX daha performanslı haklısın. Eğer hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsan yeterli gelecektir. Rekabetçi oyunlar render vs dersen tabii ki Intel daha iyi.

CS2, BF1 gibi rekabetçi oyunları çok oynarım o yüzden Intel biraz mantıklı geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı