Acer ile benzer yoldan devam ediyorlar demek ki.
Acer kullanmadım. Daha doğrusu en son Acer kullanmışım Aspire model bir cihazdı, GT540M'li bir model.
Bakın ben cihaz bakımından anlayan biriyim hatta hobi niyetine söküp kurcaladığım ve hayata döndürmeye çalıştığım laptop var elimde. Ben yeri geliyor bir kişinin problemini çözmek için sabırla üç saatimi ayırıyor ve teker teker tüm problemleri analiz edip çözmeye çalışıyorum. Elimde kocaman bir kutu içinde tamir malzemeleri, avometre, kumpas, termal pedler, bez bantlar antistatik bileklik vb... Birçok ekipmanla dolu. Ben tek başıma yaptığım ve para kazanamadığım bir işe bile profesyonel yaklaşımla hareket etmeye çalışıp sesimi yükseltmeden sorunu çözmeye çalışıyorum. Ama kurumsal olması gereken bir markadan aldığım tepki bu. Cidden neye uğradığımı şaşırdım. Açık öğretim sınavlarına hazırlandığım sırada cihazımı göndermişim zaten, stresli haldeyim ama sanki cihazı keyfi gönderiyorum gibi tepki alıyorum.
Bilseydim böyle bir şey olacağını, gider Monster alırdım. En azından o Clevo kasa cihazın neye yatkın olduğunu bilip sorunu çözerdim hemen.
Ben bu yazıyı yazarken sorunu yaşayan ve hatta hardlock sorunu yaşayan kişi şikayetleri bile gördüm. Bu cihazı almayı düşünen varsa şimdilik iki kere düşünsün.
Deneyiminiz için üzgünüm hocam. Bu tarz sorunlardan dolayı zaten şu an LOQ'lar yükselişte.
GameGaraj kadar F/P laptop olmasalar da güvenilir bir servis ağı var Lenovo'nun. Monster'a kıyasla çok daha iyi laptop olduğunu dememe gerek yok zaten.
RAM yüzünden LOQ 10. nesil cihazları almaktan vazgeçmiştim. Almışken 32 GB RAM ve 1TB depolama olmasını istedim.
Böyle olacağını bilemezdiniz hocam yapılabilecek pek bir şey yok. Son durum nedir?
Sorundan muzdarip kişi sayısı artmaya devam ediyor:Böyle olacağını bilemezdiniz hocam yapılabilecek pek bir şey yok. Son durum nedir?
Hala serviste cihazım. Sorunu bulamayacaklarına bahse bile girerim. Bekliyorum şu an cihazın gelmesini. Ha ne mi olacak? Ben bu markayı bu saatten sonra kimseye önermemekle kalmayacağım gidip üstüne video çekerek ilk fırsatta, elime laptop geçer geçmez durumu daha da açık bir şekilde yayacağım. Keşke ses kaydı da alsaydım da, aklıma o sırada gelmedi.
Sorundan muzdarip kişi sayısı artmaya devam ediyor:
Gamegaraj Slayer X5T Ses Takılması Ve Latencymon Yüksek Gecikmeler
Şuan takılı kalmıyor ancak tırr sesi yapıyor oyunlarda videolarda @CihazTV @Ömer Can hocam sanırım bu problem kronik.cihaz.tv
Muhtemelen dedikleri gibi değişim ya da iade olur hocam. Servis yetkilisinin de hatanın kaynağını bulabileceğini sanmıyorum bu tarz yazılım hataları cidden baş ağrıtıyor.
Muhtemelen dedikleri gibi değişim ya da iade olur hocam. Servis yetkilisinin de hatanın kaynağını bulabileceğini sanmıyorum bu tarz yazılım hataları cidden baş ağrıtıyor.
İçindeki disklerimi aktardıkları sürece sıkıntı yok benim için. Hadi Crucial neyse de Kioxia disk bana ait, tekrar sök tak yapıp dalgınlıkla yanlış bir şey yapmayayım diye sökmedim çünkü.
Gamegaraj Slayer R9T 5070 Garanti Sürecinde Yaşanılan Olumsuzluklar
Herkese Merhaba Kasım indirimlerinde YouTube'da gezerken Ali Osman abinin videolarını ve canlı yayınlarını gördüm ve GameGaraj markasıyla tanıştım. Kasım ayında firmanın R9T 5070 model laptopunu hepsi burada üzerinden satın aldım. Aldığımda bluetooth bağlantısında sorun vardı. Sınav hazırlık...cihaz.tv
Vallahi hocam, sanki daha çok sıvama ve tüy dikme evresinde gibiler, emin olamadım.
Hocam adamı daha da meşgul etmeyeyim diye etiketlemedim.