Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.089 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:06 #11 Bay Onur dedi: Hocam konuya Ali Osman'ı etiketleyin. Tanınan birisini araya sokunca yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam adamı daha da meşgul etmeyeyim diye etiketlemedim. GameGaraj'a gelince... Kendileri ile alakalı çok sağlam bir eleştiri videosu çekeceğim. Yedekte laptopum olsaydı şimdiye çekmiştim bile. Bu saatten sonra GameGaraj bedavaya mal verse almaya tenezzül dahi etmem. Gözümdeki tüm imajlarını mahvettiler.
Bay Onur dedi: Hocam konuya Ali Osman'ı etiketleyin. Tanınan birisini araya sokunca yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam adamı daha da meşgul etmeyeyim diye etiketlemedim. GameGaraj'a gelince... Kendileri ile alakalı çok sağlam bir eleştiri videosu çekeceğim. Yedekte laptopum olsaydı şimdiye çekmiştim bile. Bu saatten sonra GameGaraj bedavaya mal verse almaya tenezzül dahi etmem. Gözümdeki tüm imajlarını mahvettiler.