GameGaraj teknik servisi yeterli mi?

Leower

Decapat
Daha fazla  
GameGaraj markasindan X5T almayı düşünüyorum. Teknik servisi ne kadar yeterli? Termal macun değişimleri vs yapıyorlar mı? Laptopun arkasını açmam garantiyi bozuyor mu?

GameGaraj markasindan X5t almayı düşünüyorum. Teknik servisi ne kadar yeterli? Termal macun değişimleri vs yapıyorlar mı? Laptopun arkasını açmam garantiyi bozuyor mu?

Yani termal macun değiştirebilirsiniz gerçekten iyi biliyorsanız ama ben ne olur ne olmaz diye teknik servisle beraber değiştirdim garantiyi bozmaz emin olun.

GameGaraj markasindan X5T almayı düşünüyorum. Teknik servisi ne kadar yeterli? Termal macun değişimleri vs yapıyorlar mı? Laptopun arkasını açmam garantiyi bozuyor mu?
Ben X5T alacaktım ama onun yerine Victus aldım bugün. Soğutucu bloğu sökersek garanti bozuluyormuş. Hepsiburada üzerinden sordum. Soğutma bloğunu kaldırmadan termal macun değiştirilmiyor. İstanbul dışında servisini göremedim. (Termal bakımdan kastım termal macun)

Dosya Ekleri

• 1756631906825.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 49
Yani termal macun değiştirebilirsiniz gerçekten iyi biliyorsanız ama ben ne olur ne olmaz diye teknik servisle beraber değiştirdim garantiyi bozmaz emin olun.

Laptop'ların büyük çoğunda soğutucu blok vidasında güvenlik etiketi bulunur ve siz termal macunu kendiniz değiştirdiğiniz an ürün garanti dışı kalır. Bazı markalar RAM ve SSD upgrade'ine karışmaz iken bazı markalar ise Servis'te yaptırılmayan upgrade işlemlerinde bile cihazı garanti dışı bırakıyor. Bu sebepten yetkili servisi arayıp garantiyi bozup bozmadığını teyit etmeniz gerekmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…