Gamegaraj teknik serviste termal macun sürüyorlar mı?

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
İşlemci boştayken bile 80 dereceyi görmeye başladı. 2-3 kez de kendi kendine kapanmıştı. Sıcaklık yüzünden kapandıgını varsayarak teknik servise göndereceğim. Bana termal macun süreriz gibisinden bir mail atılmıştı şu şekilde:
SATIŞ DESTEK (Game Garaj)
5 Ara 2021 12:52 GMT+3

Konu hakkında bir bilginiz var ise yapabilirsiniz. Ancak bilgi ve deneyiminiz yok ise bu işlem esnasında cihaza zarar verebilirsiniz. Cihaz üzerinde bulunan macun hemen yenilenme ihtiyacı duyulan bir malzeme değildir. Ancak ısı değerleriniziz standartın üzerindeyse bu işlemi bizler sağlarız.
Saygılarımızla,
GameGaraj

Gerçekten macun vs sürülüyor mu acaba?

İşlemci yüksek TDP'li ise kasada havasız ise yüksek sıcaklık görmesi normal stok soğutucu ile.

Slayer 5XL laptop hocam. Oyunlarda artık minimum 96 derece olmaya başladı. 2 senedir böyle değildi. Son 1 ayda böyle olmaya başladı.
2 senedir macun yenilenmediyse çok normal bu sıcaklıklar. Ben 6-7 ayda bir yeniliyorum.

Hoca hiç deneyimim yok konu hakkında. Bir şeyleri yanlış falan yaparım şimdi.
Olabilir, macun alip deneyimli birine yaptirman daha uygun hatta yapilirken izlersen ogrenebilirsin nasil yapildigini. Veya macunla birlikte Gamegaraj'a gonderip israrla o macunu kullandirtabilirsin. Yoksa %90 ihtimalle yanlis bir macun kullanip rezil ederler sicakliklari. Bu cumlem abes gibi gelecek ama cok dogru.

Aslında kullandıkları macunu bir sorabilir genelde söylüyorlar ( Monster söylüyordu ) tahminim GameGaraj da MX4 kullanıyordur.

Etrafımda bilen biri yok maalesef. İlk geldiğinde gayet iyiydi aslında sıcaklıklar. GTA 5 oynarken falan 85 derece olurdu maksimum. İlk geldiğinde dediğime bakmayın 2 senedir öyleydi de işte.

Sessiz moddan dengeli moda aldım. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…