Gamegaraj teknik serviste termal macun sürüyorlar mı?

Bazen soğutuculardın altındaki güvenlik bandını sökmeyi unutuyorlar. Bence siz bir sökün soğutucuyu ve macununu yenileyip tekrar monteleyin. Belki tam yerine oturmamış veya vidaları da bol olabilir.
Macun nasıl yenilenir tam bilmiyorum. Teknik servis yeniler mi acaba? Bana atilan mailde "standart sıcaklık" demişler ama standarttan kasıtları nedir bilemiyorum.

Genelde macun etkinligini aniden kaybeder zaten, o zamana kadar stabil bir sekilde gider. Sen sor hangi macunu kullandiklarini. Laird, Shin-etsu, Dow Corning, Honeywell bu 4 markadan birini kullanmiyorlarsa duzeltemezler. Genelde Türk servisleri bilmiyorlar endustriyel macun nedir, ne ise yarar.

Şu an çalışma saatlerinin dısındalar soramıyorum Sabah sorabilirim en erken. Ve şöyle bir sıkıntı da var ki laptopların içinden hiç anlamıyorum. Eğer termal macun dısında bir sorun olursa bunu çözmenin yolu uzarsa işler sıkıntıya girebilir.

Daha basit şekliyle, üniversiteye gideceğim ve bu laptop bana lazım İşler tek seferde halledebilirse mükemmel olur yani.

Sor iste hangi macunu kullaniyorsunuz diye o dort markadan baska bir marka soylerlerse ben kullanilacak macunu kendim gondermek istiyorum kesinlikle onu kullanin de. Kibirlenip biz isimizi biliriz siz bilmezsiniz macun gondermenize gerek yok falan gibi bir muhabbete donerse olay arkana bakmadan kac bir nane yapamazlar.

2 yil ortalama macun omru laptoplar icin, masaustler o kadar isinmadigi icin 3-5 yila kadar dayaniyor stok macunlari. Muhtemelen hem toz birikmistir hem de macun omrunu tamamlamistir.

Sorarım o zaman. Bir sorum daha olacak, bu sıcaklıklara normaldir falan demezler herhâlde değil mi? An itibari ile dengeli modda ve arkada Edge, Discord, Steam, Spotify açık iken 80 derece.

Sorarım o zaman. Bir sorum daha olacak, bu sıcaklıklara normaldir falan demezler herhâlde değil mi? An itibari ile dengeli modda ve arkada Edge, Discord, Steam, Spotify açık iken 80 derece.
Belli olmuyor bazen diyorlar. Iyice anlatirsin durumu sicakliklar boyle degildi sonradan oldu falan gibi anlarlar herhalde bakim gerektigini.

Belli olmuyor bazen diyorlar. Iyice anlatirsin durumu sicakliklar boyle degildi sonradan oldu falan gibi anlarlar herhalde bakim gerektigini.
Şöyle bir sıkıntı var çünkü, resmi sitelerinde de belirtmişler. Keyfi bakım desteği sunmuyorlarmış. Teknik servis ilgileniyormuş bu tarz durumlarda, o da garanti süresi dolmamış ürünler için sadece.

Bu konuma bakarsanız, laptop 2-3 kez kendiliğinden kapanmıştı. Kesinlikle bir sorun oldugunu dusunuyorum sıcaklıklarla alakalı. Bunu yarın desteğe belirteceğim zaten.

Sen rica et bakalim, bakim zamani geldi benim konuda deneyimim yok, yabanci bir bilgisayarciya da vermek istemiyorum de. Ucretini odeyebilirim falan de bakalim ne diyecekler. Isparta yakinlarindaysan ben yaparim bakimini.

Sen rica et bakalim, bakim zamani geldi benim konuda deneyimim yok, yabanci bir bilgisayarciya da vermek istemiyorum de. Ucretini odeyebilirim falan de bakalim ne diyecekler. Isparta yakinlarindaysan ben yaparim bakimini.
Bakalım. Bu sıcaklıkların “standart” değer oldugunu dusunmuyorum bu yuzden bayağı bi darlayacağım kendilerini.

Teşekkür ederim lakin Isparta yakınlarında değilim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…