Arkadaşlar laptopu aşağıdaki özelleştirmelerle alamayı düşünüyorum sizce alınır mı?
17.3 İnç bir laptop arıyordum. Babam yazılımcı mobil uygulama filan da geliştiriyor.(Babam için bakıyorum.) 32 GB neden yaptın diye sormazsanız sevinirim. Almışken her yönden güçlü bir bilgisayar istedi ben de bunu seçtim.
Sağolun öneri için fakat 256 GB SSD yetersiz geliyor. Ne için bilmiyorum ama babam 32 GB ram istedi. Peki Gamegaraj laptop nasıldır bir bilginiz var mı?
Sağolun öneri için fakat 256 GB SSD yetersiz geliyor. Ne için bilmiyorum ama babam 32 GB ram istedi. Peki Gamegaraj laptop nasıldır bir bilginiz var mı?
Tam bir bütçe yok. Maks. bu bilgisayarın fiyatına çıkabiliriz. Fakat bu da 32 GB ramli olmasına rağmen. Bir de unutmadan 17.3 baktığımızı da söyleyeyim.
Tam bir bütçe yok. Maks. bu bilgisayarın fiyatına çıkabiliriz. Fakat bu da 32 GB ramli olmasına rağmen. Bir de unutmadan 17.3 baktığımızı da söyleyeyim.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
1x16 RAM ile geliyor, sonradan kendiniz ekleyebilirsiniz.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
1x16 RAM ile geliyor, sonradan kendiniz ekleyebilirsiniz.
Belki biraz fazla şey istemiş olacağım ama Gamegaraj olanda 1 TB SSD var. Monster’ı 1 TB yapınca bütçeyi aşıyor maalesef. Acer güzelmiş fakat onun da ekranı 15.6. Yine de sağolun hocam önerileriniz için. Sanırım bizim için Gamegaraj biçilmiş kaftan. Hem Gamegaraj’ın showroomu bizim eve yakın almadan önce bi' bakabiliriz.
MSI GL75 Leopard 10SDR-286XTR i7-10750H 16 GB 512 GB SSD GTX1660TI 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.