PC GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

ben 2 kere 5070 Ti Slayer r9t3D sipariş verdim ikisinde de arizali geldi ve iade ettim
5070Ti Slayer R9T3D modeller kronik mi? Bunu kovalıyorduk...
Açtığınız konu var mı veya bu yönde şikayet içeren bir konu?

@Sago7 ilginç. Ürün yorumlarında onlarca yorum ve soru cevap var, böyle bir problemden bahseden rastlamamıştım. Ya siz aşırı şanssızsınız yada ciddi bir problem var. Araştırmaya takip etmeye devam edeceğim.

Son düzenleme:
5070 Ti Slayer r9t3D modeller kronik mi? Bunu kovalıyorduk...
Açtığınız konu var mı veya bu yönde şikayet içeren bir konu?

Slayer almayi dusunen herkese belirttim ama konusunu acmadim, iki kere sipariş ettim ikisinde de God of War'a giremedim mesela direk kapandi bilgisayar 40sn sonra, ilk aldigim da ikinci aldigim da arizaliydi. İlk gelenden sonra teknik destegi aradim telefon numarasindan iade edin yenisini gonderelim dediler iade ettim gelen daha beter cikti bosta 75 derece oyunda 95 100 derece olup kapaniyordu direk. Ben kesinlikle kronik oldugunu dusunuyorum iki kere art arda sanssizlik olamaz cunku, internette cihaztvnin vs incelemeleri var, o videodaki degerler asla yok, video zaten sponsorlu GameGaraj muhtemelen sponsorlara arizasiz ve 100kere inceleyip gonderiyorlar, musterilere ise hiçbir test yapmadan arizali olanlari rastgele gonderiyorlar. Sorun yasamayan da var galiba ama dedigim gibi buyuk risk aliniyor bir tane etiketi koparsaniz iade almazlarsa basiniza is alirsiniz yani, ben tahmin ettigim icin her seyi video kaydina aldim paketleri falan acarken, jelatinleri vs sokmedim direk iade ettim, teknik destek zaten asla yardimci olmaya calismiyor direk garantiye gonderin diyorlar sadece, bir yardim bulamazsiniz yani, testleri yapip gonderdiniz değil mi diyorum evet diyorlar ama yalan yani yoksa niye throttle yesin daha direk geldigi gun?
Ben MSI aldim şu an bayağı memnunum hiçbir sorun yasamadim, bilgisayar alacaklara da MSI veya ASUS tavsiye ediyorum, Şikayetvar da bir sürü sikayet var zaten bir tane de ben acayim madem hatirlattiginiz iyi oldu.

Bir de zamaninda HP victuslara cok iyi diyolardi, 2 sene sonra dokulmeye basladi hepsi, gamegarajdan da aynisini bekliyorum ben suan sorun yasamayanlar bile 1 2 sene sonra sorun yasayacak bence. zaten fiyatlardan cok belli R9T3D nin o fiyata satilabilmesi mucize, biyerden kismalari gerekiyordu, kasadan ve sogutma sisteminden kismislar yani cok belli. Ucuz mal alcaz diye paranizi cope atmayin, ytd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…