GameGaraj'dan alınan bilgisayar sürekli kapanıyor

swagger1903

Kilopat
Daha fazla  
GameGaraj'dan 2ay önce hazır sistem bir bilgisayar aldım aldığıma pişman ettiler. İlk hafta sorun olmadan çalıştı sonrasında bilgisayar açılırken kendi kendine kapanmaya başladı 3 veya 4. denemeden sonra tamamen açılıyor. Bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah açılmıyor. Yazılımsal olabilir dediler siteye yazdığımda formayladım her şeyi orijinal sitesinden yükledim sonuç aynı GameGaraj'ı Technopat'ta araştırdım herkes güvenilir yazıyordu bu nasıl güvenilirlik anlamadım.

Sorunun gamegarajla alakalı olduğuna şüphe duyuyorum, Gamegaraj toplayıp yolluyor cihazı yaptıkları bir şey yok.
Ben PSUdan korkuyorum bi servis yolu gözükmüş.

Sitenin güvenilir olması sorun çıkmaz anlamına gelmiyor. Aldığınız ürün elektronik ürün. Bozulmuş, bozulmamış ya da bozulacak olması normal. Buradaki güven olayını çok yanlış anlamışsınız. Durumu site ile paylaşın, gerekli servis sürecini başlatın, sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum.

GameGaraj ile sorunu paylaştınız mı ?
Evet paylaştım.

Sorunun GameGaraj'la alakalı olduğuna şüphe duyuyorum, GameGaraj toplayıp yolluyor cihazı yaptıkları bir şey yok.
Ben PSU'dan korkuyorum bir servis yolu gözükmüş.

Tekrar göndereceğim inşallah düzeltirler.

Sitenin güvenilir olması sorun çıkmaz anlamına gelmiyor. Aldığınız ürün elektronik ürün. Bozulmuş, bozulmamış ya da bozulacak olması normal. Buradaki güven olayını çok yanlış anlamışsınız. Durumu site ile paylaşın, gerekli servis sürecini başlatın, sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum.

Şimdi Allah var adamlar destek veriyor soruları cevaplıyor ama test edilmiş bir üründe bu gibi bir sorun çıkması beni bayağı şaşırttı. Ben boş zamanlarımda programlama ile uğraşıyorum ek gelir için oda sekteye uğradı. Belki ondan dolayı canım sıkıldığı için ne dediğimi bilmiyorumdur. Zaten bu teknoloji işi şans işi onu biliyorum ama işte kendimi tutamadım.

Son düzenleme:
Evet paylaştım.

Tekrar göndereceğim inşallah düzeltirler.

Şimdi Allah var adamlar destek veriyor soruları cevaplıyor ama test edilmiş bir üründe bu gibi bir sorun çıkması beni bayağı şaşırttı. Ben boş zamanlarımda programlama ile uğraşıyorum ek gelir için oda sekteye uğradı. Belki ondan dolayı canım sıkıldığı için ne dediğimi bilmiyorumdur. Zaten bu teknoloji işi şans işi onu biliyorum ama işte kendimi tutamadım.
Anlıyorum hocam, olur öyle.
Yani aldığınız ürünler dandik OEM ürünler değil, markaların oyuncu pazarına sattığı ürünler. Sorun çıkma olasılığı düşük fakat maalesef sıfır değil.

Herkesin eşref saati olabiliyor, anlıyorum sizi. Test edilmiş olsa bile sorun çıkabilir. İnsan düşünün, bir saniye sonrasının garantisi yok. Göz açıp kapayınca ölmüş olabiliyoruz. Keyfinizi kaçırmayın, düzelir :)

Başta şunu söylemem lazım ki, bir e-ticaret sitesinin güvenilir olması sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. Sonuçta aldığımız şeyler teknolojik ürünler. Hiç alışveriş yapmadım o siteden ama güvenilir olduğu zaten belli. Bence sorun Yazılımsal veya PSU'da olabilir. Sıcaklıklara falan baktınız mı sorun varsa kendini kapatıyordur bilgisayar belki.

Anlıyorum hocam, olur öyle.
Yani aldığınız ürünler dandik OEM ürünler değil, markaların oyuncu pazarına sattığı ürünler. Sorun çıkma olasılığı düşük fakat maalesef sıfır değil.
Sıfır değil derken?🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı