Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 3 Aralık 2020 #1 Merhabalar ben yeni bir sistem toplamıştım da GameGaraj'dan anakartımın BIOS'u falan güncel de driveri güncel olarak mı yolluyorlar acaba?
Merhabalar ben yeni bir sistem toplamıştım da GameGaraj'dan anakartımın BIOS'u falan güncel de driveri güncel olarak mı yolluyorlar acaba?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Aralık 2020 #2 Güncelleyip yolluyorlar, yine de sitesinden kontrol etmekte fayda var.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 3 Aralık 2020 #3 hadwiger dedi: Güncelleyip yolluyorlar, yine de sitesinden kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Chipset falan güncellemeye gerek var mı?
hadwiger dedi: Güncelleyip yolluyorlar, yine de sitesinden kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Chipset falan güncellemeye gerek var mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Aralık 2020 #4 Ousia dedi: Chipset falan güncellemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer daha güncel bir sürüm varsa güncelle.
Ousia dedi: Chipset falan güncellemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer daha güncel bir sürüm varsa güncelle.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #5 hadwiger dedi: Eğer daha güncel bir sürüm varsa güncelle. Genişletmek için tıkla... Tüm bu anakarttaki örneğin LAN,chipset gibi yerlerin güncel olduğunu nereden öğreneceğim çünkü birçok şey olduğundan hepsini tek tek indiremem.
hadwiger dedi: Eğer daha güncel bir sürüm varsa güncelle. Genişletmek için tıkla... Tüm bu anakarttaki örneğin LAN,chipset gibi yerlerin güncel olduğunu nereden öğreneceğim çünkü birçok şey olduğundan hepsini tek tek indiremem.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Aralık 2020 #6 Eğer anakartında bu BIOS sürümü yükle değilse sadece bunu indirip güncellemen yeterli.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #7 hadwiger dedi: Eğer anakartında bu BIOS sürümü yükle değilse sadece bunu indirip güncellemen yeterli. Eki Görüntüle 763354 Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu peki şu an başka bir şey yapayim mi yeni aldımda?
hadwiger dedi: Eğer anakartında bu BIOS sürümü yükle değilse sadece bunu indirip güncellemen yeterli. Eki Görüntüle 763354 Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu peki şu an başka bir şey yapayim mi yeni aldımda?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Aralık 2020 #8 Ousia dedi: Yaptım bunu peki şu an başka bir şey yapayim mi yeni aldımda? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yapmana gerek yok, hayırlı olsun.
Ousia dedi: Yaptım bunu peki şu an başka bir şey yapayim mi yeni aldımda? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yapmana gerek yok, hayırlı olsun.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #9 hadwiger dedi: Şu anlık bir şey yapmana gerek yok, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ekran kartı için bir işlem yapayım mı?
hadwiger dedi: Şu anlık bir şey yapmana gerek yok, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ekran kartı için bir işlem yapayım mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Aralık 2020 #10 Ousia dedi: Teşekkür ederim ekran kartı için bir işlem yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Driverları güncellediysen bir şey yapmana gerek yok.
Ousia dedi: Teşekkür ederim ekran kartı için bir işlem yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Driverları güncellediysen bir şey yapmana gerek yok.