GameGaraj'dan hangi sistem alınmalı?

7500F varken 5600 almanızı önermem. 7500F 5700x3D ile 5800x3D arasında bir işlemci. İlerde daha iyisinide takabiliceksiniz. Yinede sizin bileceğiniz iş.

7500F varken 5600 almanızı önermem. 7500F 5700x3D ile 5800x3D arasında bir işlemci. İlerde daha iyisinide takabiliceksiniz. Yinede sizin bileceğiniz iş.
hocam iyisine gerek yokta oyun oynatırsa hep bunda kalırım oyun için uygunsa tabi r5-5600+rtx4060

Hocam iyisine gerek yokta oyun oynatırsa hep bunda kalırım oyun için uygunsa tabii R5-5600+RTX4060

Hocam oynatır fakat küçük bir meblağ karşılığında çok daha iyi bir sisteminiz oluyor.

Attığın sistem için Peerless Assassin seçebilirsin. Zorla aldıracak halim yok.
hocam cok tesekkur ederim cok yardımcı oldunuz konuda yardim edenlere cok tesekkur ediyorum sağolun iyi gunler

Attığın sistem için Peerless Assassin seçebilirsin. Zorla aldıracak halim yok.
hocam çok kusura bakmayın ikisinden birini alma kararı için sizi yordum ama ikincide aklımda dursun onada soğutucu seçeyimde ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

Özelleştirmeler çok pahalı. Ayrı olarak Phantom Spirit alabilirsiniz. Özelleştirmede LS520 iyidir. Bütçe yoksa Sharkoon S80 modelini seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…