GameGaraj'dan hazır sistem alınır mı?

Alperen7_10

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba GameGaraj'dan hazır sistem almayı düşünüyorum.
Alacağım sistem bu.
1 sorum: GameGaraj güvenilir mi?
2 sorum: Sistemi aldıktan sonra işlemcinin ekran kartının kutusunuda sistemle beraber gönderiyorlar mı?
3 sorum: Sistem fiyatına göre nasıl alınır mı?

Linkteki sistemde bulunan RAM'in, SSD'nin, ekran kartının ve anakartın markaları hiçbir şekilde aklıma yatan markalar değil. Bu markalar hakkında tam detaylı bilgiye sahip olduğum söylenemez fakat belirttiğim gibi aklıma yatmıyor. Bence bu paralar verilirken üstüne ekleyebiliyorsanız biraz daha ekleyin ve daha bilindik markalara yönelin. Yani klasik almışken sağlam almak lazım kafası bence daha doğru, şahsen ben bu sistemi almazdım. Tabii bunlar benim düşüncelerim karar size kalmış.

Linkteki sistemde bulunan RAM'in, SSD'nin, ekran kartının ve anakartın markaları hiçbir şekilde aklıma yatan markalar değil. Bu markalar hakkında tam detaylı bilgiye sahip olduğum söylenemez fakat belirttiğim gibi aklıma yatmıyor. Bence bu paralar verilirken üstüne ekleyebiliyorsanız biraz daha ekleyin ve daha bilindik markalara yönelin. Yani klasik almışken sağlam almak lazım kafası bence daha doğru, şahsen ben bu sistemi almazdım. Tabii bunlar benim düşüncelerim karar size kalmış.
Anakartta bir sıkıntı yok Biostar köklü marka. Uzun süredir piyasadalar yani. RAM ve SSD suudi malı ama 5 para etmez.

Anakartta bir sıkıntı yok BIOSTAR köklü marka. Uzun süredir piyasadalar yani. RAM ve SSD suudi malı ama 5 para etmez.

Doğrudur, dediğim gibi bu markaları pek duymadığım için detaylı bilgim yok. Ama ekran kartı gibi hem pahalı hem de önemli bir parçayı INNO3D almazdım. Sonuçta sisteme verilen para 20 bini geçen bir para ve uzun süre kullanmak amaçlı alınıyor. Bu yüzden bir süre daha sabredip üstüne para eklenme şansı var ise öyle yapılmasını öneririm.

Doğrudur, dediğim gibi bu markaları pek duymadığım için detaylı bilgim yok. Ama ekran kartı gibi hem pahalı hem de önemli bir parçayı INNO3D almazdım. Sonuçta sisteme verilen para 20 bini geçen bir para ve uzun süre kullanmak amaçlı alınıyor. Bu yüzden bir süre daha sabredip üstüne para eklenme şansı var ise öyle yapılmasını öneririm.
İNNO3D markasını araştırmanı öneririm kanka, özellikle bu forumda.

INNO3D markasını araştırmanı öneririm kanka, özellikle bu forumda.

Sanırım kendimi tam açıklayamadım. Marka iyidir veya kötüdür demiyorum. Ama tahminimce ki büyük ihtimal de böyle olduğunu düşünüyorum INNO3D ne bir ASUS ne de bir MSI değildir diye düşünüyorum. Yani almışken bilindik ve köklü markadan alıp güvence sağlamak daha mantıklı geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı