GameGaraj'dan hazır sistem alınır mı?

Sanırım kendimi tam açıklayamadım. Marka iyidir veya kötüdür demiyorum. Ama tahminimce ki büyük ihtimal de böyle olduğunu düşünüyorum INNO3D ne bir ASUS ne de bir MSI değildir diye düşünüyorum. Yani almışken bilindik ve köklü markadan alıp güvence sağlamak daha mantıklı geliyor.
Yok ben anladım sizi hocam, sadece belirtme yaptım. Söylediklerinize ek olarak şunu da ekleyeyim mal aynı mal. Soğutma neredeyse aynı, FPS farkı desen zaten 2-3 belki oda oynar. Fazladan 3-5 K vermeye gerek yok yani ASUS veya MSI olması yüzünden.

Yok ben anladım sizi hocam, sadece belirtme yaptım. Söylediklerinize ek olarak şunu da ekleyeyim mal aynı mal. Soğutma neredeyse aynı, FPS farkı desen zaten 2-3 belki oda oynar. Fazladan 3-5 K vermeye gerek yok yani ASUS veya MSI olması yüzünden.

Sırf soğutmadan dolayı değil. Üretilen ürün sonuç olarak aynı performans verse de üretimde kullanılan malzemeler aynı kalitede değil. Tabii ne olacağı belli olmaz fakat örnek veriyorum MSI'ın kullanacağı malzemenin INNO3D'ye göre daha sağlam ve kaliteli olacağı daha tahmin edilebilir.

RAM ve SSD harici kötü değil. Bu arada başlık 4060 Ti gibi ama düz 4060 var. Net bütçen nedir?

Sadece kasa için 21 22 civarı.

Anakartta bir sıkıntı yok BIOSTAR köklü marka. Uzun süredir piyasadalar yani. RAM ve SSD suudi malı ama 5 para etmez.

Evet zaten bende RAM ve SSD'yi değiştirmeyi düşünüyorum.

Sadece RAM'i değiştirip Lexar yapsak yeter mi? Özelleştirmeler için ekstra bir bütçe ayıramıyorum. Ve kasa iş görür mü?

4070li bir sistem aldım ekran kartında ya da anakartta hata vardı siyahlar piksel gözüküyordu servise gitti geldi sıfır ekran kartı taktık denildi ama sorun çözülmemişti kendim hallettim bir şekilde. Destekleri falan iyi ve kutusunda geliyor ekran kartı.

Sırf soğutmadan dolayı değil. Üretilen ürün sonuç olarak aynı performans verse de üretimde kullanılan malzemeler aynı kalitede değil. Tabii ne olacağı belli olmaz fakat örnek veriyorum MSI'ın kullanacağı malzemenin INNO3D'ye göre daha sağlam ve kaliteli olacağı daha tahmin edilebilir.
Hocam soyle bir durum var. Bizim de ulke olarak konumumuz geregi endeksli oldugumuz cografya bati cografyasi, yani kuzey amerika ve avrupa. Msi, asus, evga gigabyte, zotac vs. bu cografyalarda pazari olan dolayisiyla kulagimiz cokca asina oldugu markalar. Fakat bir de dogu pazari var ve bu pazarda belki batidakinden cok daha fazla insan var. Dogu pazarinin yaninda Latin Amerika pazari var, bu pazarlarin kendine has dinamikleri ve farkli oyunculari var. Palit, inno3d, Galax vs. bu coğrafyaların markalari. Ornek vermek gerekirse Brezilya'daki kullanicilara gore Galax en premium marka, batinin Evga'i gibi. Yer yer tabi ki malzeme kalitesi daha dusuktur ama ekonomik olaeak asiri degisken ve gecirgen bir ulkede yasayan insanlar olarak bu markalar arasindan da mantikli tercihler yapilabilir. 60 derecede degil de 80 derecede calissin, yeter ki stabil calissin ve thermal throttle yapmasin. Performans farki ya yoktur ya minimaldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı