Gamegaraj'dan PC almak

enesözell

Centipat
Gamegarajdan aquarius 5-an adlı bilgisayarı yükseltip alacağım. INNO3D RTX 2060 AMD R7 2700X BIOSTAR B450MH anakartını Crucial Ballistix 8*2 RAM olarak alacağım. İşlemciyi fanı için ve ileri dönük olduğu söylendiği için seçtim. Gamegaraj güvenilir dediler ondan şüphem yok ama INNO3D markasında biraz var. Genelde e-spor oyunları oynayacağım ama arada yüksek grafikli ağır oyunlarda oynacağım. En fazla 5-6 saat takılıyorum, sizce sıcaklık değerleri nasıl olur? Güvenmeli miyim? Diğer sitelerde 7500 TL gibi bir fiyat çıkıyor bu sistemde HDD ve SSD ile birlikte 6500-6600 gibi bir şey oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamegaraj, Monster Bilgisayar gibi bir şirket oradan pc almanız size bir sıkıntı sağlamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek daha iyi veriler elde edersiniz.

INNO 3D Gayet kaliteli markadır, lakin şu sıralar bu marka revaçta ve ne olup bittiğini henüz anlamış değilim. En son iyi olduğunu duymuştum, fiyatı ve çıkarttığı Mesh panel kasalar ile kullanıcıları cezbediyor lakin ben kaliteli olduğunu sanmıyorum. Sistem güzel, lakin daha iyi yapılabilir gibi.

Mart ayında Blaster-7TN aldım şu anlık bir sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…