GameGaraj'dan PerfEdge 5A sistem alınır mı?

Neresi giriş seviye anlamadım? Anakarti ASUS veya MSI yaparsın sadece. Bir de bütçe cikarsa soğutucu alabilirsiniz. Sistemin kasa ve PSU'su da gayet yeterli, kalitesiz değil. i5 14400F işlemci ile 5070 2K da kullanacaksanız hiçbir sıkıntı olmaz.

Ben perfedge tercih ederim

5060ti ve 5070 arasında çok fark varmı ve 5060ti 16gb 5070 12
Evet fark var baya. Fiyat farkına değer.

Ama onu zaten içini değiştirsen artar fiyatı ve monitör falan derken zaten para yetmez benim en fazla 50k civarı bütçem var

Ama onu zaten içini değiştirsen artar fiyatı ve monitör falan derken zaten para yetmez benim en fazla 50k civarı bütçem var
İçini degistirmiyeceksin ki. Anakarti asus veya msi yaptın ve soğutucu olarak hyper aldın. Sistem 47k ediyor. 6k ya da güzel 2k 180 hz monitor bulunur. Toplam 53k ediyor. Soğutucu almazsanız 51k falan oluyor.

Ben perfedge tercih ederim

5060ti ve 5070 arasında çok fark varmı ve 5060ti 16gb 5070 12
Ciddi fark var evet, 5070 ile artık 2K çözünürlükte akıcı oyun performansı alabilirsiniz. 5060ti 2k çözünürlükte daha giriş kalıyor. Bütçe varsa ve 2k 3A dediğimiz oyunlar oynanacaksa 5070 tercih edilmeli bence.
Anakartı asus veya msi yapsanız da h610 olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Giriş standartlarına uygun 3 tane anakart seçeneği sunmuşlar ve sıfırdan sistem topluyor olsan üçüne de elini sürmezsin.

Kasanın güç kaynağı belirsiz(belli ise bilmiyorum.) Fakat corsair bile giriş segment iken fazeon kesinlikle tercih edilmemeli. Corsair CX750 güç kaynağı ile geliyor.

Ramler Hynix modül değil. Düşük mhz ile yüksek gecikme değeri sunuyor.

Sistemde ekran kartı harici her bileşen ellerinde kalan bileşenleri iteleme derecesinde kötü bileşenler.

14400F için ise kötü demedim zaten. Ölü soket dedim. 2 yıl sonra yeni işlemci alayım güncelleştireyim deseniz öyle bir şansınız olmayacak. h610 kullandığınız için 14600 14700 gibi seçenekler de çok sağlıklı olmayacaktır.

Arkadaşın attığı sistemdeki ekran kartı hariç her bileşen çok daha iyi durumda. Eğer 5070 bir sistem tercih edilecekse de bu sistem tercih edilmemeli.

size bir şey daha diyeceğim neden bu sistemdeki ramları değişiyoruz gayet iyi ramlar değilmi türkiye pazarında arattımda PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Düşük MHZ ve yüksek CL değerleri sunan ramler genelde eski model veya Samsung modüllü bellekler oluyor. Performans olarak düşüş yaşatabiliyor. Değiştirmezseniz ölmezsiniz fakat değiştirmekte de fayda var.

@yusuf7878 Hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…