Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 17 Eylül 2024 #11 Sgt.Mustafac dedi: Hocam olumlu mu konuştun olumsuz mu onu anlamadım Kasa hariç tüm parçaları kast ettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mouse'u değiştirerek alabilirsiniz.
Sgt.Mustafac dedi: Hocam olumlu mu konuştun olumsuz mu onu anlamadım Kasa hariç tüm parçaları kast ettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mouse'u değiştirerek alabilirsiniz.
Sgt.Mustafac Femtopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #12 Sypuina0 dedi: Dediğim gibi mouse'u değiştirerek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Sypuina0 dedi: Dediğim gibi mouse'u değiştirerek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
egesayracc Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 Hocam bende bugün aynı parçalar ile aynı sistemi satın aldım. Herhangi bir sorun yaşadın mı yardımcı olursan sevinirim kargo süreci nasıl geçti vs. Sgt.Mustafac dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Hocam bende bugün aynı parçalar ile aynı sistemi satın aldım. Herhangi bir sorun yaşadın mı yardımcı olursan sevinirim kargo süreci nasıl geçti vs. Sgt.Mustafac dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
A Abadzekh Decipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #14 Auto correction'a mi takildin, ne yaptin Ben de diyorum cevrebilimleri ne... Cevre birimleri gec dustu.
Auto correction'a mi takildin, ne yaptin Ben de diyorum cevrebilimleri ne... Cevre birimleri gec dustu.