GameGaraj'dan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

1082196

Decapat
Herkese merhaba, arkadaşlar GameGaraj'dan böyle bir sistem buldum RAM'i SSD'yi filan değiştirdim sizce sistem böyle güzel mi birkaç güne alacağım inşallah.

Dosya Ekleri

• 1732301394948.png
    1732301394948.png
    88,4 KB · Görüntüleme: 42
Hem işlemci 7600 hem de 4060ti ile 7800xt arasında dağlar kadar fark var. Kesinlikle değerlendir.

AMD'de de FSR teknolojisi var. Sadece RTX için böyle büyük bir performans kaybı yaşayacaksanız neredeyse aynı fiyata, ona karışamam.

Oynayacağım oyun Ark ascended optimizasyonu berbat bu kart ile nasıl bir FPS değeri alabilirim 4060 Ti'den iyi midir sizce.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epik ayarlarda ortalama 40 FPS.

Yüksek ayarlarda 55 . Sanırım cidden optimizasyon bayağı sıkıntılı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi hocam güzel tavsiye teşekkür ederim bütçem yeterse eğer bunu alırım FSR özelliği tam ne bilmiyorumda DLSS'le aynı işlevi görüyor galiba değil mi?

Yüksek ayarlarda 55 . Sanırım cidden optimizasyon bayağı sıkıntılı.

Evet oyun çıkalı bir sene olduki gerçi ben düşük ayarlarda oynuyorum pvpsi epic veya yüksek ayarlarda oynatmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı