GameGaraj'dan sistem alınır mı?

NC812

Hectopat
Herkes iyi diyor ancak yaptığım araştırmaya göre 2 ya varlar ya yoklar. Piyasada yeni olmalarının hiçbir götürüsü yok mu yani? Bir sistem ilgimi çekti almayı düşünüyorum alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes iyi diyor ancak yaptığım araştırmaya göre 2 ya varlar ya yoklar. Piyasada yeni olmalarının hiçbir götürüsü yok mu yani? Bir sistem ilgimi çekti almayı düşünüyorum alınır mı?
Sistemin fiyatı ve özelliklerini atarsanız çok iyi olur.

Evet alınır, ben aldın memnunum bir sorun olduğunda direk ilglileniyorlar. Sistem 1 gün içinde elime ulaştı.

Konu sistemle alakalı değil. Alışveriş ile ilgili.
Sistem mastory 5-a ama konuyla alakalı değil.

Bir sistem ilgimi çekti almayı düşünüyorum alınır mı?

Bunu diyen sen değilsin galiba özür dilerim teşekkürler.

Ben 1 sene önce oradan sistem satın almıştım olması gereken sürede elime ulaştı ayrıca siteye soru sorduğumda cevabını fazla gecikmeden alabilmiştim.

Sitede saatlerimi geçirdim. Haftalardır inceliyorum. Güncel olarak en iyi fiyat bu.
1 yıl önce alışveriş yapmıştım bu siteden. Gayet de memnun kaldım açıkçası. Canlı destek kısmı çok hoşuma gitti ve gerçekten iyi bir şekilde ilgileniyorlar. Kargo süresi de gayet iyiydi, 2 gün içerisinde ulaşmıştı hatırladığım kadarıyla. Paketlemeyi de çok beğendim, zarar görmeyecek şekilde geldi elime. Bütün parçaların kutusu vardı ve hiçbir eksik bulunmuyordu. Bir yanlışlık görmedim şimdiye kadar, güvenilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…