Gamegaraj'dan sistem önerisi

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem alacağım ve çok fazla araştırdım fakat hala 3 sistem arasında kararsızım, sizce hangisini almalıyım? Hiçbirinde soğutucu yok ve konumuz bu değil biliyorum ama seçmem gereken sistemi söyleyip eğer isterseniz uygun bir soğutucu da önerirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2140929

Eki Görüntüle 2140931

Eki Görüntüle 2140935

Dosya Ekleri

• Sepet - Game Garaj - Google Chrome 12.03.2024 22_35_41.png
    94,5 KB · Görüntüleme: 151
  • Sepet - Game Garaj - Google Chrome 12.03.2024 22_35_44.png
    80,9 KB · Görüntüleme: 133
  • Sepet - Game Garaj - Google Chrome 14.03.2024 20_50_33.png
    81,5 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Shark en mantıklısı. SSD'yi KC3000 ile değiştir ama. Bir de AG400 alabilirsin soğutucu olarak.

soğutucuya bir baktımda, ak400 de var ag400 de var. ag diyorsunuz değilmi

Merhaba. 1480 tl'ye thermalright peerless assassin varken kaçırma derim. Maalesef shark sistemi o soğutucuyu sunmuyor. KC3000 de sürekli büsbüyük dosyaları klasörden klasöre attığın bir işin yoksa gereksiz masraf. ag400 güzel soğutucu ama thermalright pa çok fp kaçırılmaz bence. Ramleri ise neden 5600 mhz cl46 gibi leş seçtin anlamadım, onları değiştirmekle uğraşma, direkt 6000 mhz cl32 seç gösterdiğim gibi.

Ben şöyle aldım ama benim elimde ssd var. Kioxia ssd ucuz ssd'ler arasında alabileceğiniz en iyi ssd(dram var).

merhaba, ramleri dediğin gibi seçtim ve resmen herşeyi aynı seçtim fiyatlar bunlar. shark sistemine internetten dediğin soğutucudan alırsak fiyatlar tamamen aynı çıkıyor. burada bildiğin tek fark kasa oluyor. burada gerçekten kararsız kaldım neyi almalıyım?

Super 7000 sisteminin avantajı, thermalright pa soğutucu seçeneği sunuyor olması. Shark sisteminin avantajı ise 4070 ti super seçeneğinin olması ve 7800x3d seçince zorla pahalı anakart seçtirmiyor olması. Shark sisteminin avantajları senin bütçeni ilgilendirmediği için onu boşver. Kasayı da her türlü xpg seçeceksin zaten. Shark sisteminde bile 300 tl verip xpg seçilir her türlü. Sadece şunun kararını vermen lazım: ileride işlemci yükseltecek misin? İleride işlemci yükselteceksen şu an aldığın soğutucu ona da yetsin diye thermalright pa seçersin. İleride işlemci yükseltmeyeceksen 800 veya 1000 liralık başka siteden bir soğutucu alırsın o da yeter. Ekran kartı inno3d olacak bu arada, onu unutmuşsun.

inno3d daha mı iyi? bir de xpg daha mı şık duruyor neden onu almam gerek

inno3d daha mı iyi? bir de xpg daha mı şık duruyor neden onu almam gerek
Evet. Inno3D Twin'in soğutması Palit Dual'e göre daha iyi. XPG kasadaki güç kaynağı çok daha kaliteli olduğu için onu almalısın. Normalde Darkflash ile XPG arasında 1300 TL fark olur. Bu sistemde 300 TL fark var. Gözün kapalı XPG seçersin.

Tabi super 7000 alacağın için kasa seçimi şansın yok, sadece xpg var orada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…