Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #11 Bence ürün kalsın. Super modeli daha iyi.Yanlış okumuşum. Son düzenleme: 30 Kasım 2020
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 30 Kasım 2020 #12 Fernando Muslera dedi: Bence ürün kalsın. Super modeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Super yerine normalini almış zaten hocam. O yüzden iade etmek istiyor.
Fernando Muslera dedi: Bence ürün kalsın. Super modeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Super yerine normalini almış zaten hocam. O yüzden iade etmek istiyor.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #13 PCancer dedi: Arkadaş Super yerine normalini almış zaten hocam. O yüzden iade etmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Doğru okumamışım o zaman. Teşekkür ederim.
PCancer dedi: Arkadaş Super yerine normalini almış zaten hocam. O yüzden iade etmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Doğru okumamışım o zaman. Teşekkür ederim.
B Berqorht Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 134 30 Kasım 2020 #14 dansemacabre dedi: Sizin siparişinize özel montaj yapmıyorlar. Ben iki gün önce sipariş verdim 1 saat sonra kargoya verdiler. Yeni sipariş verdiysen telefon yoluyla iptal etmelerini söyle gelmeden. Montaj yapılıp gelse bile açmadan iade etme hakkın var. Genişletmek için tıkla... Gece açarlar mi?
dansemacabre dedi: Sizin siparişinize özel montaj yapmıyorlar. Ben iki gün önce sipariş verdim 1 saat sonra kargoya verdiler. Yeni sipariş verdiysen telefon yoluyla iptal etmelerini söyle gelmeden. Montaj yapılıp gelse bile açmadan iade etme hakkın var. Genişletmek için tıkla... Gece açarlar mi?