Gamegraj Slayer 5XL-3050 Ti laptop alınır mı?

Bildiğim kadarıyla GameGaraj'ın hemen hemen her laptopu Max Q yani en normal olan ekran kartı watından oluşuyor. Yani 3050 için 60W 3060 ise muhtemelen 90W ttır.
Normalde 3050 95W a kadar çıkar 3060 ise 140W'a kadar çıkar.
Sana önerdiğim Acer Nitro 12. nesil alırsan içinde 95W 3050 var yine kendiminde kullandığım Dell de 95W 3050 var. Ekran kartı watı ne kadar yüksek olursa o kadar FPS de alırsın.

Acer ve Dell dediğiniz laptopların linki var mı?

Acer ve Dell dediğiniz laptopların linki var mı?
Dell için: https://www.hepsiburada.com/dell-ga...ATCiW42bbf4utZcT-NBoChdsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Acer için de fiyatları baya artmış özellikle 12. nesillerin. Rtx 3050 acerler de 20 den başlıyor.
Asus da bir seçenek olabilir ancak onlarda 20 den başlıyor denebilir.
Tavsiyem sana acer nitro alman hem tipi güzel hem performansı hem de soğutması ancak alamazsan dell işini görür, performans olarak en iyi rtx3050 lerden biridir.

Dell için: https://www.hepsiburada.com/dell-ga...ATCiW42bbf4utZcT-NBoChdsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Acer için de fiyatları bayağı artmış özellikle 12. nesillerin. RTX 3050 Acer'ler de 20'den başlıyor.
ASUS da bir seçenek olabilir ancak onlarda 20'den başlıyor denebilir.
Tavsiyem sana Acer Nitro alman hem tipi güzel hem performansı hem de soğutması ancak alamazsan Dell işini görür, performans olarak en iyi RTX3050'lerden biridir.

Çok sağ olun hocam bunu alacağım glb.

Acer için de fiyatları bayağı artmış özellikle 12. nesillerin. RTX 3050 Acer'ler de 20'den başlıyor.
ASUS da bir seçenek olabilir ancak onlarda 20'den başlıyor denebilir.
Tavsiyem sana Acer Nitro alman hem tipi güzel hem performansı hem de soğutması ancak alamazsan Dell işini görür, performans olarak en iyi RTX3050'lerden biridir.

Hocam kusura bakmayın bulamadımda 12.nesil Acer dediğiniz laptopun linki var mı sizde.

Son düzenleme:

Sağ olun hocam iyi sosyaller.

ACER Nitro 5 12.nesil Core I5 12500h-8gb-512gb Ssd-15.6inc-rtx3050 4gb-w11 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ben olsam bu paraya RTX 3050 için vermezdim. 21 22K ya RTX 3060'lı laptop bulabilirsiniz.

4 senelik bir kullanım için alacağım sonrasında daha yüksek bir bütçede laptop alacağım.
Ve sağ olun hocam iyi günler.

Sağ olun hocam iyi sosyaller.

4 senelik bir kullanım için alacağım sonrasında daha yüksek bir bütçede laptop alacağım.
Ve sağ olun hocam iyi günler.
Hocam o zaman acer yerine dell al ya da o fiyat bandında hangisi hoşuna giderse. İşlemci farkı tabi 11. nesil 12. nesil arasında var ancak 17 18k ya da 3050 li bir laptop alsan seni 2 3 sene götürür. Ne için alacağınızı bilmiyorum ama oyun içinse 95w bir 3050 sizin için daha iyi olur. Bu da şuan bilidiğim bir acer 12. nesil olanlarda bir de dell de bir de asuslar da var. Ancak fiyatları malum. Dell iyi bir seçim olabilir. Ben sevrisinden memnum kaldım ancak bir tık diğer laptoplara göre ısınıyor aklınızda olsun ancak performansa bir eksisi yok

Hocam o zaman Acer yerine Dell al ya da o fiyat bandında hangisi hoşuna giderse. İşlemci farkı tabii 11. nesil 12. nesil arasında var ancak 17 18k ya da 3050'li bir laptop alsan seni 2 3 sene götürür. Ne için alacağınızı bilmiyorum ama oyun içinse 95W bir 3050 sizin için daha iyi olur. Bu da şu an bilidiğim bir Acer 12. nesil olanlarda bir de Dell de bir de ASUS'lar da var. Ancak fiyatları malum. Dell iyi bir seçim olabilir. Ben sevrisinden memnum kaldım ancak bir tık diğer laptoplara göre ısınıyor aklınızda olsun ancak performansa bir eksisi yok.

Bende Dell düşünüyorum hocam oyun oynama ve oyun geliştirme için alacağımdan dolayı ekran kartı gücü benim için önemli verdiğiniz tavsiyeler için çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı