EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş.
Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş.
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 EmirhanTR dedi: Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam Link ile belirli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum onu deneyin bence.
EmirhanTR dedi: Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam Link ile belirli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum onu deneyin bence.
Yusuf Gülerr Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 EmirhanTR dedi: Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam'in kendi programı Steam Link'i kullanın hemen hemen oynadığım tüm oyunları telefondan oynadım program aracılığıyla.
EmirhanTR dedi: Mobilde PC'de olan oyunları oynamaya yarayan bir uygulamaymış. Güvenli midir? Steam falan bağlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam'in kendi programı Steam Link'i kullanın hemen hemen oynadığım tüm oyunları telefondan oynadım program aracılığıyla.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 Yusuf Gülerr dedi: Steam'in kendi programı Steam Link'i kullanın hemen hemen oynadığım tüm oyunları telefondan oynadım program aracılığıyla. Genişletmek için tıkla... Tamamdır denerim.
Yusuf Gülerr dedi: Steam'in kendi programı Steam Link'i kullanın hemen hemen oynadığım tüm oyunları telefondan oynadım program aracılığıyla. Genişletmek için tıkla... Tamamdır denerim.
Just_a_Basic_Gamer Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #5 Kozlowski27 dedi: Steam Link ile belirli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum onu deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Çok internet lazım onun için, dışarıda oynaması zor.
Kozlowski27 dedi: Steam Link ile belirli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum onu deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Çok internet lazım onun için, dışarıda oynaması zor.