Gamejolt Grab virüsü müdür?

479980

Decapat
Arkadaşlar, ben oyun hilesi için Gamejolt sitesinden bir dosya indirdim. RAR dosyasi cikarttim, sonra bir şey yapmadan sildim geri donusum kutusuna attiktan 1-2 dakika sonra ekran surekli açılıp kapanmaya basladi. Grab diye bir virüs diyorlar. Bilgisayar içinde onemli dosyalarim var. Ama virüs olmayabilir de hiçbir dosyaya girmedim. Bir de bayağı uygulama acikti arka arkaya antivirusum Panda Dome en ust seviye veri koruyucu acikti. Bir de laptopım deli gibi ısınmıştı. Bu grab virüsü ismini arkadaşım dedi, sizce virüs mü cidden? Bilgisayari şimdi açtım. Hiçbir şeyyi yok. O dosyayı da Gamejolt diye guvenilir fan oyun sitesinden indirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet virüs. Kaspersky indirip taratmanız ya da en doğrusu dosyaları yedekleyip format atman lazım.

Hocam gamejolt güvenilir ama virüste çıkabilir o dosyalar. Gamejolt çok da bakmıyor bu virüs müdür değil midir diye. Ama bahsettiğiniz şey kesinlikle virüs Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm.

Arkadaşlar virüs değilmiş zaten rar dosyasini tekrar indirip baktim oyunlar için kayit dosyalari var o aşırı ısınmıştı laptop ondan olmuş.Oyunuma hilemide kurdum.Antivirusle tam tarattim bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…