Gameline Grand Premium kasa alınır mı?

Darkkiller01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir kasa alacağım ancak çok kararsız kaldım, aklımda 4 tane kasa modeli var, yardımcı olursanız sevinirim.
Gameline Grand Premium 7x ARGB Fan Kumandalı USB 3.0 Gaming Fiyatı
BitFenix AL118 850W 80+ Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Siyah Kasa | ITOPYA
BitFenix MH100 ARGB BPAB 750W 80+ Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR
Bitfenix Ceto Premium White 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Arkadaşlar aklımda kalan kasa modelleri bunlar, BitFenix'in içinde PSU olan kasaları alınır mı? O konuda kararsızım ancak sonradan değiştireceğim için direkt alıp geçmeyi de düşünüyorum. Gameline Grand premium kasayı da ilk defa gördüm yardımcı olursanız sevinirim. Şu an BitFenix AL118 kasayı düşünüyorum.

Bence AL118 alınır, içindeki PSU başlangıç için yeterli. İleride daha kaliteli bir PSU takarsın. Gameline’a çok güven olmaz, BitFenix kasalar genel olarak daha sağlam.

Hiçbiri alınmaz. Bütçe nedir?

Hocam çok fazla yok 6 falan.

Bence AL118 alınır, içindeki PSU başlangıç için yeterli. İleride daha kaliteli bir PSU takarsın. Gameline'a çok güven olmaz, BitFenix kasalar genel olarak daha sağlam.

Hocam bende öyle düşünüyordum ama birkaç forum okudum kasa ARGB fan olmasına rağmen sadece kasadaki düğme üzerinden değişiyor yazıyordu.

Hocam attığınız kasayı ilk defa görüyorum sizce nasıldır.

Hocam çok fazla yok 6 falan.
Attığınız hiçbir kasanın PSU'su iyi değil.

Şu kombinasyon iyidir. PSU oldukça kaliteli, uzun süre götürür.

Bütçe 1K daha artarsa kasa olarak şunu öneririm.

Hocam attığınız kasayı ilk defa görüyorum sizce nasıldır.

Akvaryum olduğu için malum hava akışı zayıf ama her türlü gamelinedan daha iyi bir kasa. Eger mesh tercih etmek isterseniz çok daha mantıklı kasalar var bütçede.

Hocam Vento ile kötü anılarım var hiç bakmıyorum Vento'ya

Hocam mesh kasaların tabii ki de hava akışı diğer kasalara göre çok daha iyi ancak kasa konusunda birazcık gösteriş istiyorum o yüzden akvaryum kasa tercih ettim.

Hocam mesh kasaların tabii ki de hava akışı diğer kasalara göre çok daha iyi ancak kasa konusunda birazcık gösteriş istiyorum o yüzden akvaryum kasa tercih ettim.

Lian Li Vector V100 + High Power PSU kombosu yapın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…