Darkkiller01
Centipat
Daha fazla
Hiçbiri alınmaz. Bütçe nedir?
Bence AL118 alınır, içindeki PSU başlangıç için yeterli. İleride daha kaliteli bir PSU takarsın. Gameline'a çok güven olmaz, BitFenix kasalar genel olarak daha sağlam.
İlla akvaryum olacaksa. Bunu alın gameline gibi kıytırık bir şeye para vermeyin. Kalan paraya biraz daha çıkıp PSU alirsiniz. BitFenix'i bilmiyorum ama PSU'lari iyi ise alinabilir.
Attığınız hiçbir kasanın PSU'su iyi değil.Hocam çok fazla yok 6 falan.
Hocam attığınız kasayı ilk defa görüyorum sizce nasıldır.
Attığınız hiçbir kasanın PSU'su iyi değil.
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasa - inventus
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasainventus.com.tr
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Şu kombinasyon iyidir. PSU oldukça kaliteli, uzun süre götürür.
Bütçe 1K daha artarsa kasa olarak şunu öneririm.
PHANTEKS XT VIEW Black PH-XT523V1_DBK01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT VIEW Black PH-XT523V1_DBK01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasainventus.com.tr
Akvaryum olduğu için malum hava akışı zayıf ama her türlü gamelinedan daha iyi bir kasa. Eger mesh tercih etmek isterseniz çok daha mantıklı kasalar var bütçede.
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam mesh kasaların tabii ki de hava akışı diğer kasalara göre çok daha iyi ancak kasa konusunda birazcık gösteriş istiyorum o yüzden akvaryum kasa tercih ettim.
Lian Li Vector V100 + High Power PSU kombosu yapın o zaman.