Gamelobi.com güvenilir mi?

0Hera0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200JUTX Notebook
CPU: AMD Ryzen 7 5800H
Ekran Kartı: RTX 3060 6GB
Ram: 16GB
Ekran 1 : 165hz 15.6" IPS Laptop Ekranı %100 sRGB
Ekran 2 : CBox 23HB165G 23.8" 1 ms IPS 144hz
Başlıkta görmüş olduğunuz Bu internet sitesinde çeşitli oyun hesapları satılıyor. PUBG Mobile'de olması gereken değerin çok altında random hesaplar sattıklarını gördüm açıklamaya da hesabı aldığınızda bilgilerini hemen kendi üzerinize yapın da yazmislar, alışveriş yapan varsa güvenilir mi?

Kesinlikle güvenilir hocam öncesinde alım yapmıştım Valorant oyununda çok üstü gelmişti kardeşimde PUBG Mobile için aldı oda harikaydı, sorun yaşamazsın yani.

Kesinlikle güvenilir hocam öncesinde alım yapmıştım Valorant oyununda çok üstü gelmişti kardeşimde PUBG Mobile için aldı oda harikaydı, sorun yaşamazsın yani.

Hocam şu an hesaplarınıza giriş yapabiliyor musunuz yoksa gitti mi?

Değildir kardeşim siteden 11000 VP aldım ve kod önceden kullanılmış dedi site yalandan ibaret.

Değildir kesinlikle değildir bugün aldığım 11000 VP kodundan önceden kullanılmıştır mesajı aldım.

Bu mesajı yazan kişi sitenin sahibi kendisi dolandırıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…