Çözüldü GameLoop 32 Bit indirme dosyası nerede bulunabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laweler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi millet 32 Bit indiriyor. Bundan 2-3 ay öncesinde videolar falan var ama GameLoop şu an güncelleme aldı ve 32 Bit olanını bulamıyorum. Link yok sitesine gidiyorum direkt bana 64 betayı veriyor. Kafayı yiyeceğim, delirdim. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Resmi internet sitesinde 32 Bit seçeneği yoksa indiremezsin. Başka sitelerden indirmeye çalışma ya program çalışmaz güncel olmayacağı için ya da bilgisayarına virüs bulaşır.

Resmi internet sitesinde 32 Bit seçeneği yoksa indiremezsin. Başka sitelerden indirmeye çalışma ya program çalışmaz güncel olmayacağı için ya da bilgisayarına virüs bulaşır.

Çözüm

Resmi siteyi size zahmet olmazsa siz de kontrol eder misiniz? Bende de gözükmüyor olabilir ama siz bakın sizde de yoksa bu işin peşini bırakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi siteyi size zahmet olmazsa sizde kontrol eder misiniz? Bende de gözükmüyor olabilir ama siz bakın sizde de yoksa bu işin peşini bırakacağım.

Mesajı yazdığımda bakmıştım. Öyle bir seçenek yoktu. İndir tuşuna basınca çıkacak mı falan diye de baktım ancak direkt 64 Bit indirdi.

Aynı sorunu biz de yaşadık, 32 Bit oynuyoruz bir arkadaşa indirecektik, site güncellenmiş, 32 Bit yok. 32 Bit oynayan arkadaşım kurulum dosyasını silmemiş, link yapıp attı, öyle hallettik yardımcı olabilirim hem oynayacak adam lazım kafamız uyarsa oynarız 2-3 kişiyiz sırf buna yanıt atmak için üyelik açtım )

aslında çok isterim bende yalnız başıma oynuyorum zaten en yakın zamanda haber bekliyorum senden

Aslında çok isterim bende yalnız başıma oynuyorum zaten en yakın zamanda haber bekliyorum senden.

Discord'a erişimin varsa kullanıcı adım xfreemannx eklersen oradan konuşuruz oyundan da ekleşebiliriz ama dosyayı atmak için bir platform lazım olacak, Instagram falan atabilirim ama yasak mı öyle şeyler bilgim yok.

Aslında çok isterim bende yalnız başıma oynuyorum zaten en yakın zamanda haber bekliyorum senden.

Hocam arkadaşı suçladığım için bunu demiyorum ancak içeriğini bilmediğin linklerden bir şey indirme. Eğer indiriyorsan ilk önce URL'yi ve dosyayı VirusTotal'de tarat sonrasında kendi antivirüsünde de dosyayı tarat.

Uyarın çok güzel de Allah için bilmediği linkleri indirmeden nasıl içeriğini bilecek var mı öyle bir şey biz bunca zaman bilmediğimiz bütün linkleri indirdik şükür her şeyimiz sağlam çözüme kavuşturduk bu arada art niyetle işimiz yok rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…