I i emir Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 GameLoop'u yükledim ama sonra bu hatayı almaya başladım. Sistemim çok düşük. Durumumuz yeni ekran kartı almaya yetmez. Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
GameLoop'u yükledim ama sonra bu hatayı almaya başladım. Sistemim çok düşük. Durumumuz yeni ekran kartı almaya yetmez. Çözümü var mı?
J. Barbaro Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 i emir dedi: GameLoop'u yükledim ama sonra bu hatayı almaya başladım. Sistemim çok düşük. Durumumuz yeni ekran kartı almaya yetmez. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor mu? Hatayı ekran görüntüsü olarak atar mısın?
i emir dedi: GameLoop'u yükledim ama sonra bu hatayı almaya başladım. Sistemim çok düşük. Durumumuz yeni ekran kartı almaya yetmez. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor mu? Hatayı ekran görüntüsü olarak atar mısın?
I i emir Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 AAA atmayı unutmuşum belki bu da bir işine yarar. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı 1.PNG 108 KB · Görüntüleme: 25 Ekran Alıntısı.PNG 628 KB · Görüntüleme: 25