Gameloop ayar seçeneği çalışmıyor

Tortfeasor1337

Centipat
Merhabalar Arkadaşlar. Gameloop'ta uzun zamandır yaşadığım bir sorunu sizlere söylemek istedim. Gameloop'a girince yukarıda üç çizgi var, oradan ayarlar falan yapılıyor ama bende oraya girmediği için ayar yapamıyorum. hatta fotoğrafı da burada:

Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de var sinir ediyordu.
Gelişmiş filigranı gizle seçeneğini etkinleştire basıp kaydedince düzeldi.
Ben de böyle oluyor türkce yapiyorum düzeliyor bi süre sonra yazilar tekrar bu şekil oluyor.

Son düzenleme:
Gelişmiş filigranı nereden etkinleştiriyoruz? Bende o kısma tıklayamıyorum dolayısıyla ayar yapamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Gelişmiş filigranı nereden etkinleştiriyoruz? Bende o kısma tıklayamıyorum dolayısıyla ayar yapamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bend de aynı sorun var kral
buldunmu çözümü

Bend de aynı sorun var kral.
Buldun mu çözümü.

Dostum ben de herhangi bir çözüm bulamadım. Neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok. Etrafımdaki herkese de sordum ama ilginç bir durum. Umarım cevabı burada bulabiliriz.
Sanırım ben bir çözüm buldum PUBG Mobile'a giriş yaptıktan üsttekı kısımdaki 3 çizgiye basınca settings kısmına tıklanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…