nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #1 İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim?
İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 28 Ocak 2021 #2 Seni gidi emilatör cü seni. Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Ocak 2021 #3 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 856082 İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun için msconfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin. Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 856082 İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun için msconfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin.
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #4 CYBER SHADOW dedi: Seni gidi emilatör cü seni. Genişletmek için tıkla... ? Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Ocak 2021 #5 nefersefa dedi: ? Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyor hocam. Artı 0 Eksi
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #6 Linuxginar dedi: Bunun için MSConfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp Engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Linuxginar dedi: Bunun için MSConfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp Engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin. Genişletmek için tıkla... MSConfig'den nasıl yapacağım hocam? Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Bunun için MSConfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp Engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Linuxginar dedi: Bunun için MSConfig kullanabilirsiniz. Hocam bir de sanırım wp Engine korsan kullanıyorsunuz. Etmeyin. Genişletmek için tıkla... MSConfig'den nasıl yapacağım hocam?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Ocak 2021 #7 nefersefa dedi: Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Eki Görüntüle 856095 MSConfig'den nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Yanlış alarm. nefersefa dedi: Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Eki Görüntüle 856095 MSConfig'den nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an pcde değilim ama başlangıç bölümüne gelip Microsoft hizmetlerini gizle deyip GameLoop tikini kaldırın. Daha sonra yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Eki Görüntüle 856095 MSConfig'den nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Yanlış alarm. nefersefa dedi: Wallpaper Engine kendi Steam hesabımda mevcut. Eki Görüntüle 856095 MSConfig'den nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an pcde değilim ama başlangıç bölümüne gelip Microsoft hizmetlerini gizle deyip GameLoop tikini kaldırın. Daha sonra yeniden başlatın.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 28 Ocak 2021 #8 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 856082 İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Onun nedeni GameLoop'un kendi ayarlarından bakman gerek başlangıçta çalıştır diye bir ayar var. Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 856082 İyi günler bilgisayarım açıldığında GameLoop da otomatik olarak açılıyor fakat başlangıç uygulamarında göremiyorum. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Onun nedeni GameLoop'un kendi ayarlarından bakman gerek başlangıçta çalıştır diye bir ayar var.
TrollSavar Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #9 Artı 0 Eksi
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #10 emir erdem dedi: Onun nedeni GameLoop'un kendi ayarlarından bakman gerek başlangıçta çalıştır diye bir ayar var. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Artı 0 Eksi
emir erdem dedi: Onun nedeni GameLoop'un kendi ayarlarından bakman gerek başlangıçta çalıştır diye bir ayar var. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.